De ce a pozat Loredana Groza în Playboy, după ce a devenit mamă: "În România, dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. E un mod de a le ajuta pe femei să..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a pozat Loredana Groza în Playboy. Loredana Groza este o artistă desăvârșită, care a reușit să-și păstreze relevanța de-a lungul anilor, datorită creativității și a capacității sale de a se reinventa. Loredana Groza a vorbit despre momentul în care a filmat aproape topless în filmul „A doua cădere a Constantinopoului”, cât și despre apariția în Playboy, după ce a dat naștere fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza, 53 de ani, și-a asumat dintotdeauna schimbările riscante pe care le-a făcut în carieră. Vedeta reușește să capteze atenția publicului, fiind una dintre cele mai longegive artiste din showbiz. Loredana Groza a făcut furori la începutul anilor ’90, când și-a arătat sânii în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”. Ani mai târziu, după ce a devenit mama unei pe nume Elena, artista a decis să pozeze în ipostaze provocatoare pentru revista Playboy. Deși a fost considerat un gest scandalos la vremea aceea, Loredana a reușit să sfideze prejudecățile. Iată ce a mărturisit artista!

64438252_10157505653153432_7672641762120171520_n64438252_10157505653153432_7672641762120171520_n

De ce a pozat Loredana Groza în Playboy, după ce a devenit mamă

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu', Loredana Groza a vorbit despre apariția ei în revista Playboy, la scurt timp după ce a născut-o pe fiica ei, Elena. Loredana Groza spune că a acceptat propunerea pentru a demonstra că o femeie își poate exprima în senzualitatea, chiar dacă a devenit mamă. Cântăreața a menționat că a realizat o ședința foto elegantă și artistică și că nu regretă.

Citește și: Cine este Andrei Boncea. S-a căsătorit cu Loredana Groza în urmă cu 25 ani și au împreună o fiică

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează'

„Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: „Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee'. A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare', a mai spus.

Ce s-a întâmplat când Loredana Groza a filmat topless în „A doua cădere a Constantinopolului”

Loredana Groza a intrigat prima dată publicul român când a fost de acord să apară aproae topless în filmul „A doua cădere a Constatinopolului”. La momentul respectiv era un act extrem de riscant pentru o femeie să apară în ipostaze sexy. Chiar înainte să filmeze scena respectivă, Loredana Groza fusese fotografiată de paparazzi în Italia, la plajă, topless.

„Mi-a fost rușine să mai ies pe stradă la Onești. Toată lumea vorbea despre chestia asta. Cațavencu publicase pe prima pagină. Când am văzut că trebuie să filmez scena respectivă, i-am zis regizorului Mircea Mureșan că eu nu o să apar topless. „Am o altă idee, ca să nu fie nici ca voi. Să fie mai misterios, o să-mi pun o cămașă albă și o să ies din apă.' O idee de 10 ori mai mișto. A fost sexy, da', a mai povestit Loredana Groza, în podcastul lui Mihai Morar.

FOTO: INstagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton