Loredana Groza, prima reacție după ce tatăl ei a confirmat public divorțul dintre ea și Andrei Boncea: "Mulți mi-au zis că sunt nebună, că o să-mi distrug cariera. Îmi asum..."

.

Loredana Groza, prima reacție după ce tatăl ei a confirmat public divorțul dintre ea și Andrei Boncea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva luni, Loredana Groza ținea primele pagini ale ziarelor, după ce s-a zvonit că ea și soțul ei s-au despărțit după un mariaj de 25 de ani. Ei bine, nu a durat mult și informația a fost confirmată chiar de către tatăl artistei. Abia acum a făcut și ea primele declarații legate de acest subiect intim.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Așa cum bine știm, Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au căsătorit în 1998 și au împreună o fiică, pe Elena. Încă de la început, deși ea este o persoană publică de aproximativ 40 de ani, mariajul lor a fost unul discret. Au preferat să își țină relația departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, fără a da vreodată detalii din intimitate. Totuși, în ultimii ani s-a tot zvonit că Loredana Groza ar fi divorțat de tatăl fiicei sale, dar artista nu a vorbit niciodată despre acest lucru până acum.

groza8groza8

Citește și: Cine este Andrei Boncea. S-a căsătorit cu Loredana Groza în urmă cu 25 ani și au împreună o fiică

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și: „Cum că eu m-am simțit umilită…'. Scandalul continuă după despărțirea dintre Alex Bodi și Ema Uta. Ce spune fosta iubită a bărbatului cu care vedeta s-a sărutat în club

Citește și: Florin Ristei, primele declarații după zvonurile despărțirii de Naomi Hedman: „Poate…'. Artista a șters toate pozele cu el din mediul online

Loredana Groza, prima reacție după ce tatăl ei a confirmat public divorțul dintre ea și Andrei Boncea

După numeroase zvonuri ale divorțului, care au durat mult timp, tatăl artistei nu a mai ezitat și a dezvăluit faptul că fiica lui și Andrei Boncea nu mai formează o căsnicie, explicând că s-au despărțit. Marea le-a fost mirarea fanilor, însă de atunci Loredana Groza nu a spus nimic despre acest subiect. Recent, invitată în emisiunea lui Mihai Morar, primul podcast la care participă, vedeta a fost în continuare discretă cu acest subiect, însă a lăsat și câteva lucruri de interpretat.

La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!„, a spus Loredana Groza, în podcastul „Fain și Simplu”.

Reamintim însă că în luna martie a acestui an, tatăl Loredanei Groza a confirmat că fiica sa s-a despărțit de soțul ei. De asemenea, a spus inclusiv că nu îl interesează despre ginerele său, Andrei Boncea. În continuare însă a ținut să precizeze că deși s-au despărțit, Loredana Groza și Andrei Boncea au o relație normală și bazată pe respect de dragul fiicei lor, Elena.

Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil’, a declarat Vasile Groza pentru cancan.

Loredana Groza: 'Lumea nu mai este responsabilă'

Loredana Groza nu a dat curs discuțiilor despre divorțul ei sau viața personală, ci din contră, s-a axat pe latura profesională. Artista îndrăgită a explicat că de multe ori s-a confruntat cu numeroase critici de-a lungul carierei și nu doar din partea fanilor sau a haterilor, ci inclusiv din partea familiei sale. Chiar și așa, nu s-a oprit aici și a continuat să demonstreze tuturor că ea poate face tot ceea ce își dorește, indiferent de cum o văd cei din jur.

Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este  să fie responsabili pentru tot!”, a continuat artista.

Sursă foto: Facebook / Instagram / captură Yt

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton