Loredana Groza, superbă la gala VIVA! 25 de ani, într-o rochie scurtă și perfect mulată. S-a pozat alături de Cătălin Botezatu și par două vedete de la Hollywood

 Tudorache Simona
.

Loredana Groza a avut o apariție revisantă la gala VIVA!. 25 de ani, unde a fost și premiată. Artista a respectat codul Metalic Vibes și a strălucit, a purtat o rochie argintie scurtă, care îi scotea în evidență talia și picioarele frumos sculptate, ciocate și a accesorizat o gentuță argintie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Solista și-a făcut intrarea la eveniment într-un stil de zile mari. Loredana Groza a fost flancată de doi bodyguarzi din momentul în care a coborât din mașină. Momentul a devenit viral și pe rețelele de socializare. Eleganța ei nu a trecut neobservată și a atras toate privirile. Chiar dacă vremurile se schimbă, Lori rămâne în top și reușească să țintească la sufletul publicului cu fiecare piesă pe care o lansează.

IMG_7213IMG_7213

Loredana Groza, superbă la gala VIVA! 25 de ani, într-o rochie scurtă și perfect mulată

Loredana a făcut show după momentul în care a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul. Diva a scos cu piesa ei, Hai Romania!, pe toată lumea la dans.

La 54 de ani, Loredana Groza demonstrează că vârsta e doar un număr. Artista are o explicație pentru trupul de sirenă pe care îl are. Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi. Pentru că scena, dragii mei, este o junglă, iar pentru asta trebuie să ai o minte extrem de puternică, într-un corp pe măsură. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău”, spune Loredana Groza pentru VIVA!.

Citește și: Când a ajuns Adela Popescu la psiholog și în ce fel a ajutat-o: „Chiar mă gândeam că nu aș vrea să fiu mai tânără. Ies din casă mult mai relaxată”
Citește și: Irina Columbeanu, despre viața în America, alături de Monica Gabor și Mr. Pink: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Citește și: Cristina Spătar, apariție răvășitoare la Petrecerea VIVA! 2024. A defilat pe covorul roșu într-o rochie mulată și decoltată / La 52 de ani, artista are o siluetă de model de podium

Citește și: Laura Cosoi, superbă la Petrecerea VIVA! 2024, în ultima lună de sarcină. A îmbrăcat o rochie perfect mulată pe burtica de gravidă

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

Artista își aseamănă trăirile și modul de viață cu cele ale unui sportiv de performanță. Viaţa de artist seamănă, din multe privinţe, cu cea a unui sportiv de performanţă. Se întâmplă să ai un
show de două ore, de exemplu, urmat de alte două spectacole, în localităţi îndepărtate. Trebuie să fii extrem de scrupulos la fiecare acţiune, pentru că energia este una limitată. Trebuie să ne imaginăm că avem o baterie, care trebuie să ne ajungă o zi şi uneori şi o noapte, aşa că depinde doar de noi să ne găsim ritmul personal.

Nu sunt aici să dau sfaturi, însă mi se pare foarte important să ne găsim ritmul şi să ne cunoaştem pe noi înşine. Pentru că, găsind acel echilibru, ajungem să facem lucruri incredibile; puterea este doar în noi. Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă. Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga, care nu este nici filozofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură, e o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, spune ea pentru Viva.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton