Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au Talent 2017, amintiri triste din copilărie: "Copiii voiau doar mă întrebau de ce nu am mâini. Mă jucam singură"

 Dumba Gabriela
.

Lorelai Moșneguțu, care a câștigat Românii au talent 2017 a vorbit despre cele mai triste amintiri din copilărie. Lorelai Moșneguțu a dezvăluit cum a fost abandonată de părinți în spital, dar și cum se juca singură pentru că toți copiii erau interesați doar să afle de ce nu are mâini și în rest o ignorau.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lorelai Moșneguțu a câștigat „Românii au talent' în 2017. Tânăra a impresionat cu numărul ei atât juriul, cât și publicului care a votat-o în număr mare. Viața ei s-a schimbat radical după concurs, după ce a câștigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Însă amintirile triste din copilărie rămân.

dhbswgdhbswg

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au Talent 2017, amintiri triste din copilărie

Avea doar 11 ani micuța din Târgoviște când i-a impresionat pe toți cei prezenți la Românii au talent, cu povestea ei de viață, dar și talentul de a cânta la pian cu degetele de la picioare. Alberta Moșneguțu, sau Lorelai, cum îi place să fie numită, s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere, copila a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.

Lorelai Moșneguțu a fost abandonată la naștere de ambii părinți, însă a fost norocoasă să o întâlnească pe Vio, mama ei adoptivă. Aceasta a povestit cum s-a cunoscut cu părinții biologici ai lui Lorelai, dar și motivul pentru care nu au vrut să o crească.

„Părinții biologici nu au vrut niciodată să o întâlnească pe Lorelai. Singura noastră conexiune sunt vecinii și o prietenă de-a mea, care a locuit lângă bunicii din partea tatălui și chiar i-a spus că Lorelai seamănă foarte bine cu tatăl ei. Eu am aflat de ce Lorelai a fost abandonată în spital, este o povestea grea.

Această mamă a ei și-a dorit foarte mult copii și există anumite boli feminine care nu țin sarcinile. Ea a fost singura sarcină pe care a avut-o și a stat mai mult internată în spital, deci un efort fantastic. La ecografie i s-a spus că ar fi întreagă. Născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc, cum a avut și tatăl. Șocul a fost de așa manieră, încât oricine o întreba, nu recunoștea că este copilul ei”, a mărturisit Vio, mama adoptivă a lui Lorelai, în emisiunea „În Oglindă”.

Citește și: Cum arată fiul lui Sorin Bontea. Iulian este campion de raliuri

Citește și: „Un show mai prost ca în finala românească'. Mihai Trăistariu, reacție dură la adresa TVR după ce Theodor Andrei a ratat calificarea României în finala Eurovision 2023

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei n-a reușit să strângă suficiente voturi

Cum a fost copilăria lui Lorelai Moșneguțu

Una dintre cele mai dureroase amintiri din copilărie pentru Lorelai Moșneguțu este refuzul celorlalți copiii, de la locurile de joacă, de a sta în compania ei.

„Am simțit că viața mea e diferită până în grădiniță. Atunci când mergeam în locurile de joacă, ca orice copil, voiam să mă joc cu ceilalți, însă mare parte din aceștia veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini. Într-un fel nu am de ce să mă supăr, pentru că erau niște copii și gândirea lor, să vadă pe cineva diferit, erau curioși.

Lucrul acesta m-a făcut să mă duc foarte mult pe partea artistică, să încep să cânt, să îmi găsesc alte ocupații, pentru că atunci când mergeam în locurile de joacă, nu prea aveam cu cine să mă joc. În mare parte mă jucam singură, în locurile acelea cu nisip. Acest lucru a durat până în școala generală, când doamna învățătoare, din prima zi, m-a adus în față și le-a spus tuturor colegilor că voi cu colega voastră vă purtați de la egal la egal.

Iar tu, vorbind cu mine, o să fii tratată egal cu toți ceilalți, o să înveți cot la cot cu ei ș nu o să existe discriminări sau favoritisme. Eu toate examenele și cel național și Bacalaureatul le-am dat din materia ca toți ceilalți, nu am avut nimic în minus, eu având învățământ la domiciliu, profesorii venind acasă.”, a declarat Lorelai Moșneguțu.

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu cu banii de la Românii au talent

Lorelai Moșneguțu și-a cumpărat un apartament în București, cu banii de la Românii au talent, unde locuiește acum cu mama ei adoptivă. Este și studentă, merge zilnic la facultate, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva', a spus mama ei.

Și a continuat: „Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate. Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții).

În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta. Lorelai uneori mai trebuie schimbată și are nevoie de mine permanent. Eu i-am zis din prima clipă de când am întâlnit-o că ea este sufletul meu pereche. Orice realizare a dânsei o simt ca pe o realizare a mea. Sunt o mamă foarte fericită.', a declarat mama Viorica Pârva pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton