Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, a fost abandonată la naștere de părinții biologici: "Au avut un șoc..."

 Raiciu Adriana
.

Drama din viața lui Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent. Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, a impresionat o țară întreagă cu talentul său, dar și cu povestea sa de viață. Recent, aceasta a fost invitată la o emisiune, unde a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vieții sale, dar a făcut publice detalii neștiute despre părinții ei biologici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În anul 2017, Lorelai Moșneguțu, adolescenta fără mâini, a câștigat Românii au talent. Povestea cutremurătoare de viață și talentul ei muzical la pian au impresionat juriul și o țară întreagă, care au considerat-o demnă de premiul cel mare. Lorelai are acum 20 de ani, este studentă în primul an la facultate, e cântăreață, scrie, compune, pictează și cântă la pian.

44

Lorelai Moșneguțu și mama Vio au fost invitate recent la emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. Cele două au vorbit deschis despre viața lor, despre problemele cu care tânara s-a confruntat de-a lungul anilor, dar și despre momentul și motivul pentru care aceasta a fost părăsită de părinții biologici.

Citește și: Cum se descurcă la facultate Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au Talent: „A luat primul examen cu nota 9'

Citește și: Cum arată astăzi Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au Talent. A împlinit 20 de ani și este studentă

Citește și: Romanița Iovan are un obiect de mobilier identic celui avut și de celebra Coco Chanel: „Atât de îndrăgostită sunt de ea, încât, atunci când mi-am mobilat casa…' / EXCLUSIV

Citește și:- Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună, eu îmi asum’

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, a fost abandonată la naștere de părinții biologici

Lorelai Moșneguțu și mama Vio au fost invitate la emisiunea moderată de Mihai Ghiță. Cele două au vorbit deschis despre viața pe care o duc împreună. Printre altele, îngrijitoarea tinerei a mărturisit și faptul că părinții biologici ai acesteia au avut un șoc atunci când au văzut-o la naștere. În timpul sarcinii, medicii i-au spus mamei că sarcina decurge fără probleme…

A cântat acolo și a fost cineva care a văzut și mi-a spus o cunoștință: „Mama ta a plâns când a auzit cântecul Mama”. E a cântat de 1 iunie și dânsa în iunie a murit…Nu au dorit să-i întâlnesc. Este o povestea grea. Această mamă a ei și-a dorit foarte mult. Există anumite boli feminine care nu țin sarcinile. Ea a fost singura sarcină pe care a avut-o și a stat mai mult internată cu ea. Acum, la ecografie, i s-a spus că ar fi întreagă. Părinții ei aveau o situația financiară bună. Oameni muncitori, născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc. Mi-au spus asistenți de acolo, șoc a avut și tatăl. Oricine o întreba nu recunoaștea că este copilul ei. Spunea că e coincidență de nume.„, a spus mama Vio.

Chiar dacă viața nu a fost atât de prietenoasă cu ea, tânara de 20 de ani a reușit să depășească orice problemă. Acum, este studentă la facultate și se descurcă de minune.

 Însoțită de mama ei, Lorelei merge zilnic la Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA și toată lumea o îndrăgește, atât profesorii, cât și colegii.

Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva’, a spus mama ei.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton