Lorena Șerban a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei: "Suflet mic ce crești în pântecul meu, ai fost dorit și ești iubit!". Primele fotografii cu burtica de gravidă

 Dumba Gabriela
.

Influencerița Lorena Șerban este însărcinată pentru prima oară și a făcut marele anunț chiar de ziua ei. Roșcata își dorea foarte mult să fie mamă și este cum nu se poate mai fericită că sărbătorește împlinirea vârstei de 25 de ani însărcinată. Lorena Șerban a postat și un mesaj emoționant pe Instagram, alături de un clip în care își arată burtica de gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bucurie mare pentru Lorena Șerban, care își dorea de mult timp să devină mamă! În sfârșit, la 25 de ani i se va împlini această mare dorință pentru că, în această vară, va aduce pe lume primul său copil. Roșcata susține că i-a fost greu să țină secretul atâtea luni, dar a vrut să se asigure că totul este în ordine și a vrut să dea marea veste chiar de ziua ei.

412881201_18401911339036407_6546388173262284158_n412881201_18401911339036407_6546388173262284158_n

Lorena Șerban este însărcinată

Fix în ziua în care a împlinit 25 de ani, Lorena Șerban i-a anunțat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare că este însărcinată. Influencerița a postat, așadar, un mesaj emoționat dedicat copilului pe care îl poartă în pântece, asigurându-l de toată dragostea ei.

„23 de săptămâni, pe 23 ianuarie. Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată. Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană.

Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție. Odată cu vestea ta mi-a reapărut credința. Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele si mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi. Ne-ai ales să îți fim părinți și îți suntem recunoscători veșnic și foarte entuziasmați să te cunoaștem. Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat', este mesajul postat de Lorena Șerban, pe Instagram, în dreptul unui videoclip emoționant, în care își arată burtica de gravidă.

Lorena Șerban a mai precizat că în momentul când l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Sebi, și-a dat seama că dorința sa de a deveni mamă a crescut, dar iată că în acest an vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți.

„De când formez un cuplu cu Sebi, mi s-a confirmat faptul că dorința mea de a deveni mama crește de la o zi la alta, iar când am aflat că sunt însărcinată am fost tare fericiți amândoi. Mi-a fost greu să țin secretul atâtea luni, dar astăzi vreau să mă bucur alături de voi de această perioadă specială', a declarat Lorena Șerban.

Citește și: Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat:'Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…'

Citește și: Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție:„Nu am încetat niciodată să o iubesc’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu:'Fără nicio dietă..'

Cine este Lorena Șerban

Lorena Șerban este o tânără originară din Brașov, care a reușit să o depășească pe Kylie Jenner pe Instagram, pentru cel mai urmărit clip din lume. Clipul respectiv a strâns peste 90 de milioane de vizualizări la vremea aceea, în 2022, reușită care i-a adus foarte mulți bani.

Lorena a început să posteze pe Instagram în 2017 şi, în timp, a ajuns să fie unul din cei mai importanţi influenceri din ţara noastră. În pandemie, Lorena Şerban a cucerit şi utilizatorii Tik Tok cu conţinutul postat. La final de 2020 a primit premiul la Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account.

Lorena Șerban a urmărit trendurile internaționale și a realizat, la rândul ei, printre alte milioane de utilizatori de pe TikTok și Instagram, un video scurt pentru #AuroraTrend. A încărcat videoul la categoria Reels pe Instagram și, în trei săptămâni, a strâns aproape 100 de milioane de vizualizări la video.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton