Florin Prunea a dezvăluit cum a aflat soția lui, de la televizor, că el a înșelat-o: "A început să plângă, săraca!". Ce s-a întâmplat apoi

 Dumba Gabriela
.

Florin Prunea a dezvăluit cum soția lui, Lidia, a aflat în direct, de la televizor, cum a fost înșelată. Componentul Generației de Aur, acum în vârstă de 56 de ani, a avut un șoc atunci când într-o emisiune TV a apărut o tânără care a povestit detalii despre idila lor. Însă Lidia Prunea, cea care îi este soție de 33 de ani fostului mare fotbalist, a rămas fără cuvinte!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Lidia și Florin Prunea s-au căsătorit în 1991 și au o familie frumoasă, în ciuda tuturor ispitelor care s-au abătut asupra căsniciei lor. Fostul mare fotbalist al Generației de Aur a fost un bărbat foarte curtat în tinerețe, însă soția l-a iertat atunci când a călcat strâmb.

100858425_2662153597378282_4468833409002635264_n100858425_2662153597378282_4468833409002635264_n

Cum a aflat soția lui Florin Prunea, de la televizor, că a fost înșelată

Florin Prunea povestea, acum ceva timp, cum a aflat soția lui, de la televizor, că el a înșelat-o. Cei doi se aflau acasă, la o oră târzie, și într-o emisiune la care se uitau în acel moment a apărut o tânără care a dezvăluit amantlâcul.

„Eram acasă cu soția, 12 noaptea era. Atunci era emisiunea. Ea fuma și făcea rebusuri, nu știu. Eu mă uitam, îmi plăcea să mă uit la ăsta. Când… „Avem o surpriză pentru dumneavoastră, o domnișoară care ne va relata o poveste foarte interesantă”. Și începe: „L-am cunoscut pe Florin Prunea”.

Nevastă-mea, când a auzit, a ridicat ochii la mine. Și a început aia: „La Vox Maris, a venit de la echipa națională…”, într-adevăr, mergeam acolo cu Naționala. „L-am cunoscut și am mers după aceea la mine la garsonieră, în Balta Albă. Un bărbat atât de tandru, m-a sărutat încontinuu, foarte afectuos…”.

Băi, mă uitam la nevastă-mea cu coada ochiului… băi, a început să plângă săraca: „Bă, nu ți-e rușine, nesimțitule?!”. Zic: „Băi mamă, asta e parodie, nu e adevărat. Îl vezi pe ăsta, e sănătos?”. Știi, Vlad Craioveanu are el alea… „Nu vezi ce păr are în cap?”. O dădeam pe vrăjeală, da!

Citește și: Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui'

Citește și: Cum au decis Viviana Sposub și George Burcea să se mute împreună și de ce s-au despărțit de mai multe ori, în cei 4 ani de relație: „De atunci am rămas pentru totdeauna’

Aia nu se mai oprea: „Și m-am dus la baie, să fac un duș, când am venit, l-am văzut, era pe canapea. Și așa ceva nu am văzut în viața mea!”. Nevastă-mea zice: „Ai fost acolo 100%!”. I-am spus, ce să fac… am greșit. Dar nu avusesem treabă cu ea. Nu s-a consumat treaba. Ea a ieșit din baie… m-am simțit stingher și am plecat acasă, m-am ușchit. Nu am comis-o. Cu pupatul, da, recunosc, dar de comis, nu am comis-o!', a explicat Florin Prunea, pentru iamsport.

Un suporter al Naționalei a divorțat din cauza lui Prunea

Căsnicia lui Florin Prunea cu Lidia a continuat și după episodul povestit anterior, însă mariajul unui suporter al naționalei a avut un alt deznodământ, după meciul Suedia – România din 1994. Prunea a greșit la golul 2 al suedezilor, meciul a ajuns la loviturile de deparjatare, unde 'tricolorii' au pierdut și s-au oprit în sferturi la CM.

'Un suporter al Oțelului a divorțat din cauza mea. M-a înjurat toată repriza. Și la pauză i-am zis: ‘Mai poți, fratele meu?’. Și el îmi zice ‘Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea și am divorțat’. Îți dai seama unde s-a ajuns? Și i-am zis ‘Bine, mă, înjură-mă până la capăt cum vrei tu’.

Ca să vezi cum este viața. O minge simplă. Eu nu l-am văzut pe Kenneth Anderson, că dacă-l vedeam… Eu nici n-am sărit. O calitate de bază a mea era detenta, eu aveam forță bună în picioare. Eram și pe reflex, dar săream mult de la pământ. Dar la faza aia nici nu am sărit prea mult', a spus Prunea la Digi Sport.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton