Lucian Barbu părăsește Survivor! Războinicul a suferit un accident grav

 Oana Pantazi
.

Lucian Barbu este primul concurent care părăsește competiția Survivor. Războinicul a suferit un accident grav și este nevoit să se retragă din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu de la Survivor, unul dintre concurenții cu mari șanse la Marele Premiu, a fost nevoit să se retragă din competiție, în urma unei accidentări care nu îi va mai permite să continue.

Concurentul va părăsi Republica Dominicană în urma unei accidentări grave petrecute în timpul celui de-al doilea meci pentru imunitate.

Captură-de-ecran-din-2021.01.05-la-16.41.14-2Captură-de-ecran-din-2021.01.05-la-16.41.14-2

Lucian Barbu părăsește Survivor România!

Lucian Barbu, unul dintre concurenții valoroși din tabăra Războinicilor de la Survivor, părăsește competiția, din nefericire, în urma unei accidentări grave la genunchi, accidentare în ruma căreia a ajuns de urgență la spital, unde a și rămas, pentru investigații. Războinicul este primul concurent care va părăsi competiția Survivor România 2021 din cauza unei accidentări.

Colegii lui Lucian au primit o veste dureroasă, cu catâ mai mult cu cât sperau ca Războinicul să se întoarcă în competiție. Medicii care l-au consultat însă pe concurent au fost categorici – Lucian Barbu părăsește Survivor, accidentarea suferită fiind mult prea gravă. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul competiției.

„În această seară avem doi concurenți care păresesc competiția Survivor România 2021. Primul concurent care părăsește competiția este cel care are cele mai puține voturi din partea publicului, al doilea care părăsește competiția o face din motive medicale și acesta este Lucian, din echipa Războinicilor. Lucian, în urmă accidentării tale ești silit să părăsești competiția”, a spus Daniel Pavel.

Lucian și-a exprimat la rândul său regretul că a fost nevoit să încheie aventura aici.

„Durerea internă este mai mare ca cea din exterior. Se pare că viața este ceea ce se întâmplă în timp ce ne facem planuri. Durerea mare este aceea că am plecat la drumul ăsta și totul s-a întâmplat instantaneu și nu am prevăzut nimic', a spus Lucian.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: „Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub: „Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu…”

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România. A ajuns de urgență la spital

Citește și: Charlotte din Sex and the City, ghinionistă în amor. Kristin Davis are 55 de ani și nu s-a căsătorit niciodată

Războinicul de la Survivor, un adevărat luptător

Lucian Barbu, concurent în echipa Războinici, de la Survivor, are 33 de ani și este profesor de înot. A trecut prin episoade dificile în copilărie, unele marcându-l profund. Nici doctorii nu îi dădeau șanse la viață, însă soarta i-a pregătit alte surprize.

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni,  i s-a spus că nu voi ieși viu…  A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață’, povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la Survivor România.    

La 11 ani a fost diagnosticat cu hepatită A. A fost nevoit să stea acasă câteva luni. Reîntors în mediul școlar a trecut prin experiența traumatizantă a marginalizării, ceilalți copii considerându-l  contagios. Au urmat și alte încercări care l-au marcat, dar consideră că toate greutățile nu au făcut decât să îl facă mai puternic.

„Consider ca această baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapa a vietii mele, un examen de care am nevoie pentru a reusi sa ajung la un alt nivel de autocunoastere si pentru a-mi cladi si mai mult caracterul', spunea el înainte de a intra în competiție.

Din păcate însă, Lucian Barbu părăsește Survivor din cauza unei accidentări grave.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton