Lucian Mîndruță a negociat bacșișul cu un taximetrist din Cluj: "Am încercat să-i las 20 de lei și... "

 Dumitrache Laura
.

Lucian Mîndruță a mers la Cluj-Napoca pentru câteva zile și a avut parte de o experiență neașteptată. Fostul jurnalist s-a târguit cu un taximetrist pentru bacșiș și a povestit întreaga situație pe rețelele de socializare. Acesta nu se aștepta să negocieze pentru bacșiș cu un taximentrist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lucian Mîndruță a mers la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, iar cu o seară înainte a avut parte de o experiență neașteptată. Fostul prezentator de știri a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare și a povestit momentul în care s-a târguit cu un taximetrist pentru bacșiș.

lucian mandruta taxilucian mandruta taxi

Lucian Mîndruță a vrut să-i lase un bacșiș considerabil taximetristului din Cluj-Napoca, dar acesta a refuzat, spre surprinderea jurnalistului. În final, cei doi au căzut de acord comun pentru suma de 15 lei. Iată cum au reacționat internauții!

Citește și: Lucian Mândruță, îngrijorat pentru soția lui, medic neurolog. Ioana a plecat la spital, pregătită pentru ce e mai rău legat de coronavirus. „Am început să discutăm despre planuri de criză'

Citește și:Cătălin Botezatu, apariție spectaculoasă la UNTOLD, într-o ținută Versace! A purtat accesorii de 100.000 de euro

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Melissa are 20 de ani

Citește și:„Veți dispărea la fel ca acidul din buze. Să nu credeți că a fi la televizor vă face să fiți niște vedete…'. Florin Ristei, mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii

Lucian Mîndruță a negociat bacșișul cu un taximetrist din Cluj

Lucian Mîndruță a plecat pentru câteva zile la Cluj-Napoca, pentru a participa la festivalul UNTOLD. Fostul prezentator de știri este activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește numeroase idei și subiecte cu urmăritorii săi. Seara trecută, Mîndruță a avut parte de o experiență neașteptată cu un taximetrist din Cluj-Napoca, motiv pentru care a povestit situația pe Facebook. Lucian Mîndruță a dezvăluit că s-a târguit cu taximetristul după ce a vrut să-i lase bacșiș 20 de lei, iar acesta a refuzat. Ulterior, șoferul de taxi a acceptat să primească suma de 15 lei.

„Ieri seară am încercat să las 20 de lei bacșiș la taximetrist și mi-a zis că e prea mult. El zicea că e suficient 10, ne-am târguit (da, știu, incredibil!) și până la urmă ne-am înțeles la 15. Și acum faceți liniște, că se aude cum râd de noi (n.r rechinii) rech… pardon, taximetriștii bucureșteni. Am uitat să zic: sunt la Cluj', a spus Lucian Mîndruță.

Cum au reacționat internauții

Lucian Mîndruță este activ în mediul online, acolo unde este urmărit de mii de internauți. Jurnalistul postează deseori pe Facebook și păstrează legătura în permanență cu fanii săi. După ce a postat experiența prin care a trecut la Cluj-Napoca, cu un taximetrist, internauții au comentat și și-au spus părerea.

'La Bucale ziceau tot așa?/ Din ce film e?/ V-aș ruga frumos să nu îi obișnuiți. Mai lipsea să vă urcați în mașină și să-l întrebați în ce direcție se retrage, ca să nu-l încurcați cu traseul/ Presupun că era unul din oraș, nu specia ce stă la aeroport/ Încă o poveste inventată… din seria postărilor scrise în pană de idei/ Cu postarea asta vrei să faci curat printre urmăritori sau dorești doar să-i vezi la treabă?/ Să știi că și în București am dat din ce în ce mai des peste taximetriști cu bun simț/ Pun pariu că taximetristul este maghiar sau ardelean, dacă era moldovean sau oltean sigur nu refuza 20 de lei/ La Cluj leul are altă valoare. E un ban muncit. Nu știu cum e la București', sunt doar o parte din comentariile internauților.

Lucian Mîndruță a fost de multe ori criticat de internauți din cauza opiniilor personale exprimate în mediul online. Cu toate astea, fostul prezentator de știri de la Antena 1 le acceptă părerile fanilor săi chiar dacă sunt și persoane care îl critică.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton