Lucian Viziru a fost executat silit pentru o datorie de 331 de lei. Ce a decis instanța

 Dumitrache Laura
.

Lucian Viziru a fost executat silit din cauza unei datorii de 331 de lei. Actorul se confruntă cu probleme financiare, după ce a fost executat silit pentru o sumă relativ mică. Fratele lui Augustin Viziru va trebui să achite suma într-un interval de timp stabilit de instanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru a părăsit Germania și s-a întors definitiv în România. După mai mulți ani locuiți în străinătate, actorul are din nou proiecte atât în muzică, cât și în actorie și vrea să profite la maxim de acest lucru. Cu toate astea, se pare că Lucian Viziru se confruntă cu probleme financiare.

lucian vizirulucian viziru

Lucian Viziru a jucat în numeroase telenovele din România, precum Inimă de tigan, Regina, Iubire și onoare, dar la un moment dat și-a luat familia și s-a stabilit în Germania. Ulterior, actorul a decis să se întoarcă definitiv în România pentru a reveni la proiectele sale. Însă, se pare că Lucian Viziru are probleme cu banii și a fost executat silit.

Citește și: Ce regret are Lucian Viziru în privința carierei fratelui său, Augustin Viziru: „Dacă i-ar fi plăcut un pic mai mult munca, rupea tot'

Citește și;De ce Lucian Viziru a renunțat la afaceri și a acceptat rolul din Clanul: „Am vrut să fiu băiatul rău, depinde cât plătești”

Citește și:„Mie îmi dau femeile maximum 32 de ani. Dacă nu mai am cui să-i fiu fidel…'. La 48 de ani, după divorț, Dinu Maxer spune că nu-și dorește aventuri

Citește și:Ce a spus soacra Gabrielei Cristea despre prima întâlnirea cu vedeta TV: „Nu știam cum să fac”. Mama lui Tavi Clonda nu urmărește emisiunea prezentată de nora ei

Lucian Viziru a fost executat silit pentru o datorie de 331 de lei

Lucian Viziru se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Acesta a jucat în numeroase seriale românești alături de fratele său, Augustin Viziru. În ultimii ani, Lucian Viziru a locuit în Germania, alături de familia sa, dar de mai bine de un an s-a întors în țara natală. Actorul are la activ mai multe proiecte pe care își dorește să le ducă la bun sfârșit.

Cu toate astea, se pare că Lucian Viziru are probleme financiare și a fost executat silit pentru o datorie de 331 de lei. O firmă de executări silite a solicitat instanței recuperarea acestei sume de la Lucian Viziru, iar cererea a fost admisă. Așadar, fratele lui Augustin Viziru va trebui să achite suma de 331 de lei într-un interval de timp stabilit de instanță. De asemenea, pe lângă această sumă, Lucian va trebui să achite suma de 50 de lei, cheltuielile de judecată. După decizia instanței, recuperatorii implica în caz au făcut apel, exprimând nemultumirea lor față de rezultat.

Până acum, actorul nu a făcut nicio declarație referitoare la acest caz. Avocatul Cosmin Bolosin a explicat situația actorului. Domnul Viziru ar fi într-un fel executat silit de către o anumită firmă de recuperări. Această firmă, dacă veți observa, are în vedere facturile telefonice care au fost neplătite, pentru asta este, din punctul meu de vedere, suma așa de mică', a mărturisit avocatul Cosmin Bolosin, pentru Antena Stars.

Lucian Viziru s-a întors în România împreună cu familia sa

Lucian Viziru s-a întors în România de mai bine de un an, alături de familia sa. Actorul a locuit ani de zile în Germania, dar a luat decizia de a reveni la vechea sa pasiune, muzica și actoria. Acesta face parte din distribuția serialului Clanul, mărturisind că îi era dor să apară pe micile ecrane. „Sunt bucuros că joc din nou după atâția ani, mai ales într-un proiect de genul ăsta, pot să spun că mi-a fost dor de actorie', a dezvăluit Lucian Viziru pentru Ciao.ro

De asemenea, Lucian Viziru a revenit pe scenă alături de trupa Gaz pe foc, care s-a reunit recent.„Cu siguranță vom mai scoate multe piese, pentru că și de cântat mi-a fost dor, iar de curând am semnat un contract cu o casă de discuri care își dorește și ne va susține în sensul ăsta',a mai spus Lucian Viziru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton