Lucianna și Alexandra Ciomag s-au certat la Survivor 2023 din cauza lenjeriei intime: "Tu chiar crezi că eu aș purta chiloții tăi?"

 Oana Pantazi
.

Lucianna și Alexandra Ciomag vor fi, în ediția din această seară a Survivor 2023, protagonistele unui scandal penibil, cele două concurente certându-se din cauza lenjeriei intime care i-a dispărut Alexandrei. Iată ce s-a întâmplat între concurentele din tabăra Războinicilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lupta se ascute la Survivor România, așadar scandalurile cauzate de oboseală, frustrări, dar și de competitivitatea unora dintre concurenți se țin lanț. Dacă până acum Faimoșii erau înn atenția tuturor din cauza certurilor, iată că a venit și rândul Războinicilor. Mai bine zis, al Războinicelor, deoarece de această dată Lucianna și Alexandra Ciomag s-au certat dintr-un motiv incredibil. Cele două concurente s-au acuzat reciproc din cauza unor perechi de chiloți…

334780973_1238325337087540_6485279739761778827_n334780973_1238325337087540_6485279739761778827_n

Lucianna și Alexandra Ciomag, ceartă la Survivor 2023 din cauza… chiloților

În această seară, la Survivor 2023, telespectatorii vor avea parte de un episod halucinant – Lucianna și Alexandra Ciomag se vor certa dintr-un motiv pueril. Alexandra va susține că și-a pierdut două perechi de chiloți și o va acuza pe Lucianna că și i-a însușit, bîgându-i în sacul ei. La rândul ei, Lucianna spune că sunt ai ei, dar i-i cedează Alexandrei, pentru a nu mai pune gaz pe foc. Asta în timp ce colegii lor vor asista stupefiați la dialogul dintre cele două Războinice.

Citește și: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

Citește și: Cum își răsfață Dan Capatos soția, după 23 de ani de căsnicie'Ei îi plac lalelele. De fiecare dată a avut locul ei special'

Citește și: Kate Middleton, îmbrăcată în uniformă militară de Ziua Forțelor Armate. Imagini inedite cu ea, pe câmpul de luptă

Alexandra Ciomag: Luci, mai poți să te uiți o dată să vezi dacă ăia sunt ai tăi? Azi dimineață când m-am trezit, brusc, văd o pereche de lenjerie intimă. Unii dintre ei semănau cu ai mei. Am văzut că ea avea 5 perechi, mie îmi lipseau două.

Lucianna: Tu poți să vorbești fără să mă ataci? A fost ridicol, penibil. A făcut atâta gălăgie pentru chiloți.

Alexandra Ciomag: Mi s-a mai întâmplat acest lucru, să mi se fure ceva, tot ea… dar am trecut peste. Acel lucru furat a fost pătura. Dar s-a ajuns la lenjerie.

Lucianna: Nu, astea sunt ale mele!

Lucianna: „Ce exemplu dau eu la copiii mei?”

Alexandra Ciomag nu a vrut să lase lucrurile așa și a continuat s-o acuze pe colega ei Războinică. Mai mult, i-a cerut Luciannei să-i arate lenjeria intimă. În cele din urmă, aceasta a cedat și a spus că îi dă Alexandrei chiloții pentru care a făcut scandal, chiar dacă îi aparțin ei.

Alexandra Ciomag: Poți să mi le arăți, te rog?

Lucianna: Tu chiar crezi că eu aș purta chiloții tăi?

Alexandra Ciomag: Eu de dimineață m-am trezit și văd că chiloții ăia sunt ca ai mei. Hopaaa! Ia uite! O pereche era a mea, ia mai uită-te!

Lucianna: Ce exemplu dau eu la copiii mei? Eu prefer liniștea decât dreptatea.

Alexandra Ciomag: Avem 3 perechi de chiloți, tu de unde ai 5? Le dai un exemplu prost fetelor tale, să fure. Totul până la lenjeria intimă! Îmi pare rău.

Lucianna: A făcut spectacol, ce să facem… sper că e fericită și cu chiloții mei. Sper să-i poarte și să-i spele, a pus Lucianna capăt discuției.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton