Lucien Laviscount, actorul din Emily in Paris, primele declarații despre relația cu Shakira: "Unul dintre cei mai frumoși oameni întâlniți vreodată"

 Dumba Gabriela
.

Lucien Laviscount, actorul din serialul Emily in Paris, a apărut în cel mai recent videoclip al Shakirei, o descrie pe cântăreață ca fiind „o forță creatoare' și „una dintre cele mai frumoase' persoane pe care le-a întâlnit vreodată. Deocamdată, Shakira și Lucian Laviscont nu au comentat speculațiile legate de relația lor amoroasă, însă au fost surprinși de mai multe ori împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În aprilie 2024, DailyMail a confirmat că Shakira și Lucien Laviscont trăiesc o poveste de dragoste, nu au doar o relație profesională, însă nici artista în vârstă de 47 de ani și nici actorul de origine britanică, în vârstă de 31 de ani, nu au comentat aceste informații.

shakira-iubit-4shakira-iubit-4

Ce spune Lucien Laviscount din Emily in Paris despre relația cu Shakira

Lucien Laviscount spune că Shakira este „una dintre cele mai frumoase femei” pe care le-a întâlnit vreodată. Declarațiile actorului în vârstă de 31 de ani vin după ce în aprilie s-a afișat în public cu interpreta hitului „The Hips Don’t Lie'.

Anterior, ei au declanșat speculații potrivit cărora ar forma un cuplu, în urma scenelor pline de senzualitate din videoclipul celui mai nou single al artistei, „Punteria'. Într-un interviu acordat Us Weekly, Laviscount, născut în Marea Britanie, a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei de 47 de ani.

„Shakira este incredibilă, unul dintre cei mai buni artiști de pe planetă', a spus el. „Dedicarea ei față de arta sa, față de fanii săi și dragostea ei pentru viață sunt cu adevărat o sursă de inspirație. Este una dintre cele mai frumoase și muncitoare persoane pe care le-am întâlnit vreodată.'

În ceea ce privește distribuirea lui în clipul pentru „Punteria', care a fost filmat în februarie, Lucien Laviscount a dezvăluit că totul s-a întâmplat „destul de repede': „Am primit un apel din care am aflat că exista un oarecare interes ca eu să fac parte din videoclip. Filmam ‘Emily in Paris’ atunci, dar am reușit să aranjăm datele și iată-mă în următorul zbor spre Miami'.

Luna trecută, o sursă a declarat pentru Us Weekly că cele două vedete se întâlnesc „ocazional', iar „chimia s-a produs' pe când filmau „Punteria'. Aceasta a adăugat că Shakira fost „plăcut surprinsă de cât de fermecător și amuzant este Lucien'.

Citește și: Vlăduța Lupu, noi imagini în costum de baie, însărcinată în luna a șaptea: „Mi-am dat seama că…’ / S-a fotografiat alături de Adi Rus și fiul lor, Iair, în Dubai

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de mama și sora ei, dar și cele două fetițe ale lor, Anastasia și Amira: „Mereu am știut să rămânem aproape, să trecem prin bune și prin rele împreună. Mama e stâlpul nostru, iar eu văd și în Carla…’/ EXCLUSIV

Citește și: Shakira a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli, în procesul de evaziune fiscală. Artista a scăpat de înschisoare și trebuie să plătească o amendă uriașă

Prietenii frumoasei Shakira nu văd cu ochi buni relația cu Lucien Laviscount

O sursă din anturajul Shakirei susține că prietenii ei se tem ca nu cumva actorul să se folosească de ea doar pentru faimă, iar la final să-i frângă inima. Prietenii cântăreței ar fi confirmat faptul că ea și Lucien Laviscount se întâlnesc, însă nu ar fi vorba despre „o relație serioasă’.

„Femeile cu care Lucien a fost până acum sunt foarte diferte de femeia cu care se vede acum. E Shakira, iar ea vrea iubire. Prietenii ei sunt de părere că el vrea să se facă și mai cunoscut prin relația cu Shakira. Se întâlnesc, însă nu e o relație serioasă’, a spus sursa respectivă pentru Daily Mail.

În 2023, Shakira recunoștea că încă îl mai iubește pe Gerard Pique, la un an după ce a înșelat-o și s-au despărțit. Mai mult decât atât, spunea și că traversează una dintre cele mai crunte perioade din viața ei de până acum, mai ales că la mijloc sunt implicați și cei doi copii pe care-i au împreună. Artista susținea că a tot analizat ce s-a întâmplat, însă deși știe că i s-a făcut mult rău, speră ca totul să fie doar un ‘vis urât.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton