Lui Adi Sînă i s-au furat 1200 de dolari de pe card: "Tocmai am fost prădat, până m-am prins eu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția lui Adi Sînă după ce i s-au furat banii de pe card. Adi Sînă a avut parte de o întâmplare extrem de neplăcută, când a descoperit că anumite firme din America i-au extras bani de pe card, fără acordul său. Artistul a cerul ajutor băncii la care este client, dar nu s-a putut face nimic. Nici până la acest moment, Adi Sînă nu și-a recuperat banii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Experiență teribilă pentru Adi Sînă, care s-a trezit că i s-au furat bani de cardul bancar. Artistul a descoperit, cu stupoare, că i-a fost extrasă suma de aproximativ 1.200 de dolari, de către firme din America, pe care nu le cunoaște. Din păcate, nici măcar banca la care este client nu l-a putut ajuta, iar Adi Sînă a rămas cu banii luați. Artistul a decis să-și împărtășească pățania pe contul de Instagram.

images-7images-7

Reacția lui Adi Sînă după ce i s-au furat banii de pe card

Se pare că Adrian Sînă a fost victima unui furt, căci artistului i s-au sustras 1.270 de dolari de pe cardul bancar, fără acordul său. Adrian Sînă s-a adresat băncii, însă nu a primit niciun fel de soluție. El spune că banii au fost retrași de către câteva companii din America, cu care el nu are nicio legătură. Iată ce a povestit Adi Sînă internauților:

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea nu consumă alcool: „Nu am băut nici măcar la nunta mea'. Cum se menține în formă la 42 de ani

Citește și: De ce și-a amânat Anca Serea operația pe ultima sută de metri, din nou. Ce boală are vedeta: „Mă doare un pic, dar sunt ok supraviețuiesc’

Citește și: Cum a debutat Sore în carieră și în ce relații a rămas cu foștii colegi de la Pariu cu viața și Lala Band: „M-am hotărât ca în 2024 să fac din nou pași spre actorie. Cea mai recentă revedere…’ / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan va sărbători Crăciunul acasă la soacra ei: „Vom merge la mama lui Iulian, la țară. De Revelion…’. Când împodobește vedeta bradul, în fiecare an / EXCLUSIV

„Tocmai am fost prădat de vreo 1.250 usd de pe card, în 7 tranzacții – 5 reușite, două refuzate. Companiile par din USA. Ciudat că aceste tranzacții n-au avut nevoie de 3DS. Ați avut experiențe similare? Ce mă sfătuiți… doamna din call center nu prea m-a ajutat… Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții', a scris Adrian Sînă la postarea pe care a făcut-o pe aplicația Threads, conform Spynews.

Cum își împart Anca Serea și Adi Sînă banii, în cuplu

Adi Sînă și Anca Serea au avut un schimb de replici savuros când au vorbit de maniera în care își gestionează veniturile în cadrul familiei. Deși Adi Sînă ar fi vrut să dea de înțeles că el este cel care ia decizii, Anca Serea a intervenit menționând că banii ei îi cheltuie așa cum crede ea de cuvință, în timp ce banii soțului aparțin întregii familii.

Adrian Sînă: „Toți banii sunt la mine, eu îi împart!

Anca Serea: „Nu! (n.r. nu e adevărat) Banii mei îi cheltui eu, iar banii noștri îi cheltuim împreună.„, a menționat Anca Serea pentru Ego.ro.

Cu ce gesturi o răsfață Adi Sînă pe Anca Serea

În continuare, Anca Serea a mărturisit că relația lor a evoluat mult, de-a lungul anilor, și că nu mai există gelozie în cuplu. Mai mult, soția lui Adi Sînă și-a manifestat aprecierea față de acesta pentru că este un adevărat stâlp în familia lor.

„Suntem eleganți în relația noastră. Mi se par niște gesturi foarte infantile. Nu ne mai uităm de mult în telefonul celuilalt, ne respectăm mult. Eu nu mă uit în al lui, el poate se mai uită în al meu, habar nu am, nu știu.

Cel mai frumos gest, pentru mine, este faptul că în fiecare zi este alături de mine și de copii, ne sprijină în decizii, ne ajută să avem o familie foarte frumoasă, să nu ne lipsească nimic. Cele mai frumoase gesturi sunt cele de apreciere sinceră, mai puțin cele materiale.„, a mai adăugat Anca Serea pentru aceeași sursă.

FOTO: Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton