Lui Florin Piersic Jr. i-a fost furată identitatea pe internet: "Mare grijă la acest domn! Care vrea să facă rost de niște caș". Reacția hilară a lui Mihai Bendeac după ce escrocii s-au folosit de numele acestuia

 Oana Pantazi
.

Lui Florin Piersic Jr. i-a fost furată identitatea pe internet de către un escroc care s-au folosit de numele lui pentru a face rost de bani de la urmăritorii acestuia, probabil pentru scopuri „caritabile”. La scurt timp după ce Florin Piersic Jr. a vorbit despre asta, Mihai Bendeac a avut o reacție hilară, ironizându-și colegul actor în glumă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lui Florin Piersic Jr. i-a fost furată identitatea pe internet. De-a lungul vremii, nenumărate vedete s-au plâns că au fost victimele escrocilor în mediul online, de cele mai multe ori în așa-zise strângeri de fonduri pentru scopuri caritabile sau, în cazul doamnelor și al domnișoarelor, cu pastile de slăbit. Printre vedetele care au tras semnale de alarmă s-au numărat Andreea Marin, Monica Anghel, Carmen Brumă, Teo Trandafir și Teo, și iată că acum a venit rândul lui Florin Piersic Jr. să cadă victimă escrocilor din mediul online.

florin-piersic-jr-2florin-piersic-jr-2

Lui Florin Piersic Jr. i-a fost furată identitatea pe internet

De-a lungul timpului, escrocii din mediul online și-au rafinat metodele, însă, după câte se pare, cea mai bună este furtul de identitate. Astfel, nenumărate vedete au atras atenția de-a lungul timpului că sunt escroci care acționează în numele lor – fie că vând tot felul de pastile dubioase, fie că strâng bani în așa-zise scopuri caritabile.

Recent, i-a venit rândul și lui Florin Piersic Jr., care s-a trezit că are încă un cont, doar că privat, iar cel care i-a furat identitatea le dă cereri de urmărire apropiaților și fanilor actorului, după care le cere bani în numele lui.

Citește și: A murit Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman avea 83 de ani: „Drum lin în lumină

Citește și: Oana Roman, mesaj sfâşietor după moartea Mioarei Roman: „Mereu a spus ca vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința'

Citește și:Gabriela Cristea a pierdut două sarcini și a făcut șase fertilizări in vitro: „La ultima nu am mai putut, am cedat psihic. I-am zis soțului meu…. A rămas gravidă prima dată la aproape 20 de ani

„Mare grijă la acest domn! Care vrea să facă rost de niște caș. Puteți da report, dacă vă permite timpul. Sărmânutza', a scris Florin Piersic Jr pe Instagram, după ce a realizat ce se întâmplă.

La scurt timp, a apărut și reacția lui Mihai Bendeac, care a glumit cu colegul său de breaslă, sugerând că i-a trimis bani.

„Deci să înțeleg ca cei 4500 de euro nu au ajuns la tine?!?!', a răspuns Mihai Bendeac.

Cum i-a ironizat Florin Piersic jr. pe influencerii păcăliți să promoveze „Brânza regelui”

Actorul Florin Piersic Jr. a postat pe rețelele de socializare un clip, în care face o satiră savuroasă la adresa influencerilor care au promovat „Brânza regelui', deși era vorba doar de o farsă. Persoane publice precum Oana Roman sau Ana Morodan au promovat un produs denumit „Brânza regelui', care ar fi fost aprobat de Regele Charles al Marii Britanii, însă în realitate, întreaga poveste a fost doar o farsă. Influencerii și-au exprimat indignarea când și-au dat seama cât de ușor s-au lăsat păcăliți.

Actorul Florin Piersic Jr. a savurat însă întâmplarea și a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care ironizează influencerii care au fost păcăliți să promoveze în mediul online „Brânza Regelui’, un produs care, de fapt, nu există. Fiul lui Florin Piersic a avut o idee hilară și s-a filmat în timp ce avea un dialog la telefon cu „reprezentantul Brânzei Regale’. Clipul este desigur un pamflet și ambele personaje sunt jucate, desigur, de talentatul actor.

„- Vă salut! Iertați-mă! Florin Piersic jr vă deranjează!

– Cine?!

– Florin Piersic jr.

– Nu știu cine sunteți. Ce doriți?

– Scuze, aș vrea să vorbesc cu reprezentantul «Brânzei regale».

– «Brânza Regelui», nu «Brânza regală».

– Da, așa.

– Nu e disponibil. Pentru moment se află la o degustare de brânzeturi fine. Spuneți-mi ce doriți și îi transmit.

– Domnule, iertați-mă! Ideea este că și eu sunt influencer și nu am primit o mostră din brânza asta regală.

– «Brânza Regelui», vă repet! Producție proprie de la Regele Marii Britanii! Nu mai încurcați borcanele, domnul… cum ați zis că vă cheamă?

– Piersic. Florin Piersic jr!

– Eu nu știu ce fel de influencer sunteți dumneavoastră, pentru că eu nu vă cunosc.

– Sunt un influencer pentru oameni mai fini așa și mă gândeam că dacă aș primi de la dumneavoastră o mostră… aș putea să o promovez’, sunt o parte dintre replicile rostite de Florin Piersic Jr.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton