Lupu Rednic, răsfățat de soacră: "Face niște murături grozave". Ce rețetă specială îi gătește artistului mama Corneliei

.

Lupu Rednic, răsfățat de soacră. Cornelia și Lupu Rednic formează un cuplu de 32 de ani și, chiar dacă la început soacra s-a opus mariajului lor, acum cei doi sunt în relații bune. Mai mult, mama Corneliei îi gătește gienerelui său un preparat special.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ea avea 17 ani și el 23 în momentul în care au decis să se căsătorească, iar atunci părinții ei au considerat că artista era prea tânără pentru un asemenea pas… Iată încă că cei doi au trecut cu brio proba timpului și sunt un cuplu de invidiat după mai bine de trei decenii împreună. Iar acum, artistul este în cele mai bune relații cu soacra sa, care îl răsfață de câte ori are ocazia.

Cornelia-si-Lupu-Rednic-Cornelia-si-Lupu-Rednic-

Lupu Rednic, răsfățat de soacră

Într-o familie unde ambii parteneri sunt artiști și pleacă în turnee împreună, agenda mult prea plină nu lasă loc pentru prea multe îndeletiniciri domestice. Drept urmare, Lupu și Cornelia Rednic nu au timp să-și umple cămara cu produse preparate de ei. În schimb, de toate acestea se ocupă soacra, mama artistei, care își răsfață ginerele cu toate bunătățile. Mai mult, îi prepară și o rețetă specifică zonei în care locuiește.

Citește și: „Simțeam teroare! Loviturile în corp sună într-un anume fel…’. Drama neștiută a Monicăi Bârlădeanu din copilărie. Tatăl actriței a fost violent cu Minodora Tătărușanu, mama ei

Citește și: Mihaela, soția lui Silviu Prigoană spune cum reacționează acesta când se enervează: „Când are o supărare sau o problemă…’. Cum l-a afectat moartea tatălui

„Noi, eu și Cornelia, soția mea, nu prea avem timp să facem murături, dar ne ajută mama-soacră, are cămara plină, la Sighetu Marmației, face niște murături grozave, dar și castraveți, ardei cu varză și gogoșari.

Mai îmi face însă și o rețetă specială, ciolamadă, adică murături cu de toate. Pune în ea varză, ardei gras, ardei kapia, morcovi, hrean, un pic de ardei iute, zahăr, ceapă, castraveți, sare, un pic de oțet, boabe de piper, mărar uscat și apa care le acoperă.

Mie îmi place ca, atunci când mănânc fasole bătută, să beau și o cană cu moare de varză, adică zeamă de varză murată, e foarte bună și la răceli, pentru imunitate', a povestit Lupu Rednic pentru Click!

Cum a reacționat mama Corneliei Rednic când fiica ei i-a spus că vrea să se mărite… la 17 ani

Cu toate că, în urmă cu trei decenii, tinerele necăsătorite până la 25 de ani erau considerate deja fete bătrâne, în special în mediul rural, mama Corneliei Rednic nu a fost deloc încântată în momentul în care fiica ei i-a transmis că vrea să se mărite. E adevărat, artista încă nu terminase liceul la vremea respectivă și părinții au considerat că ste prea devreme pentru un pas atât de important.

Mama a zis că nu e momentul. Fiind și singură la părinți și un copil bun, părinții mei avea cu totul alte visuri pentru mine. Își doreau să nu mă căsătoresc. Dacă te-ai căsătorit, asta presupunea griji, probleme, necazuri. Cam așa știa lumea că poate să fie o căsnicie. Să te căsătorești atât de tânără, fată de la oraș, era chiar o ciudățenie. Părinții mi-au zis să discutăm, să fim prieteni, ne întâlnim, mai stăm un pic, dar terminăm școala.

Nu, Lupu vrea să se însoare. Gata, ne căsătorim! Dacă Lupu vrea să ne căsătorim, ne căsătorim’. Nu a trebuit să mă convingă. Am stabilit că ne căsătorim și gata, ne-am căsătorit”, a povestit Cornelia Rednic, în podcastul Cu ai mei.

Cornelia Rednic: „Eu nu am fost cerută în căsătorie cu stat în genunchi, cu inel”

Despre momentul cererii, solista nu are prea multe amintiri, pentru că nu s-a produs ca în filme. Lupu și Cornelia au stabilit direct că vor să se căsătorească și nu au mai stat pe gânduri. 

„Eu nu am fost cerută în căsătorie cu stat în genunchi, cu inel. Nici nu am avut inel de logodnă. Erau alte vremuri. Eu am simțit că este ceva, Dumnezeu lucrează. Eu am simțit că acesta este drumul meu în viață, asta am simțit, că eu asta trebuie să fac, să mă căsătoresc și să merg înainte pe drumul ăsta’, a mai spus Cornelia Rednic.

Cei doi soți au reușit să treacă peste multe obstacole împreună, și-au fost alături la bine, dar și la rău. Credința în Dumnezeu i-a ajutat să meargă mai departe atunci când zidurile se ridicau mereu de jur împrejurul lor.

 „Când am plecat la drum, când ne-am căsătorit, am spus: Să nu ne scape, să nu ne spunem lucruri urâte atunci când ne certăm. Este cel mai josnic lucru să încerci să jignești, să aduci vorbe urâte celui cu care conviețuiești. Ne certăm, însă ne certăm constructiv, a declarat Lupu Rednic, într-un interviu mai vechi.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton