Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit o dată, înainte de Mihaela, la doar 22 de ani: "Am divorțat în 30 de secunde, după un an jumate. A fost un orgoliu, nu eram în stare să spun nu. Nici cu Cristina nu am vorbit multe despre asta"

 Dumba Gabriela
.

Mădălin Ionescu a făcut o serie de dezvăluiri despre prima sa căsătorie, care a durat „un an jumate” și s-a finalizat în 30 de secunde. Se știa că Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit doar cu Mihaela Coșerariu, mama celor doi copii ai săi mai mari și acum cu Cristina Șișcanu, dar iată că omul de televiziune a dat cu subsemnatul la Starea Civilă, pentru prima dată, când era foarte tânăr, la doar 22 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fără a dezvălui numele primei sale soții și alte detalii legate de aceasta, Mădălin Ionescu dezvăluie că îi despărțeau „un ocean de preocupări” și a fost o inconștiență din partea lui să se căsătorească atunci. Avea doar 22 de ani când a spus „Da” la Starea Civilă doar pentru că nu a fost în stare să spună „Nu”, așa cum spune Mădălin Ionescu.

3823238232

Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit o dată, înainte de Mihaela, la doar 22 de ani

În emisiunea 'În oglindă', Mădălin Ionescu s-a reîntors în timp, chiar dacă spune că nu-i face deloc plăcere acest fapt, și a povestit cum a ajuns să se însoare la 22 de ani, crezând că astfel va deveni un bărbat serios și respectabil.

„Mihai Ghiță: Prima căsătorie scurtă pe care ai avut-o…

Mădălin Ionescu: Aia a fost o alegere, un fel de orgoliu. Știi că sunt bărbați care nu sunt în stare să spună „NU”?

Mihai Ghiță: Și tu n-ai fost în stare?

Mădălin Ionescu: Nu prea eram în stare să spun „NU”, eram un tâmpit, arătam într-un fel, aveam părul lung, mi se întâmplau chestii. Nici cu Cristina nu am vorbit prea multe despre asta și nu o să ofer prea multe detalii. Eu consider că în general latura amoroasă, dacă tot iți amintești chestii, înseamnă că nu ai depășit acele momente, iar eu le-am depășit. Le-am trăit, am privit numai înainte.

Mihai Ghiță: Dar prima soție te-a cerut ea în căsătorie?

Mădălin Ionescu: Mă crezi că eram prea tânăr ca să îmi amintesc ce Dumnezeu a fost în capul meu sau cine a făcut acel pas? Aveam 22-23 de ani, nici nu mai știu exact. Pur și simplu…

Mihai Ghiță: Te-ai trezit căsătorit.

Mădălin Ionescu: Da, pur și simplu da. Ne despărțea un ocean de preocupări, adică… Cred că în momentul în care ne-am căsătorit deja eram despărțiți cumva, deja nu mai aveam ce să căutăm împreună, se consumase. A fost o poveste, probabil că după niște experiențe specifice anilor ’90 am zis: „Băi, hai să mă mai liniștesc și eu”. Și chestia aia m-a ajutat. Și poate că la finalul acestui moment, în care noi am trăit o experiență unică, care mă putea doborî dacă nu l-aș fi avut pe Dumnezeu deasupra. Am zis să mă liniștesc și social, să capăt un statut, eu știu ce a fost în capul meu.

Mihai Ghiță: Cât ați stat căsătoriți (n. red Mădălin Ionescu și prima lui soție)?

Mădălin Ionescu: Cred că vreo doi ani, un an jumate… Nu mai știu.

Mihai Ghiță: Și la motivul divorțului trecem nepotrivire de caracter?

Mădălin Ionescu: Absolut, păi începuse perioada nepotrivirii de caracter. Aici a fost simplu, a durat 30 de secunde, un minut efectiv: „Sunteți de acord?”, „Da”. Pa, s-a terminat. Am și uitat, nu m-am mai întors să privesc în urmă, am privit doar înainte„, a fost dialogul dintre Mădălin Ionescu și Mihai Ghiță, în emisiunea „În oglindă”.

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…’. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia: „Ce lege absurdă!’

Citește și: Cum au împodobit Andreea Bălan și Victor Cornea bradul de Crăciun, alături de fetițele artistei: „Anul acesta avem 2 brăduți, unul roz și unul verde'

Mădălin Ionescu a fost căsătorit 14 ani cu Mihaela Coșerariu, mama copiilor săi mai mari

Câțiva ani mai târziu, Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Mihaela Coșerariu. Concret, în 1997 când avea 27 de ani, omul de televiziune a luat-o de soție pe femeia care i-a dăruit doi copii, pe Ștefania și pe Filip, iar căsnicia lor a durat 13 ani.

În anul 2010, Mădălin și Mihaela au divorțat, iar cei doi copii, minori atunci, au rămas în grija tatălui.

Cristina Șișcanu, actuala soție a lui Mădălin Ionescu (n.r. s-au căsătorit în 2011), susține că Ștefania, care la acea vreme avea 12-13 ani, și-a exprimat dorința de a rămâne în grija lui Mădălin Ionescu, înțelegând decizia părinților ei de a divorța.

„Fata cea mare a lui Mădălin, Ștefania, avea 12-13 ani (când părinții au divorțat), era mare, ea a ales să stea cu tatăl ei. Ea a ales să stea cu noi, a fost întrebată, știa de situație, ce s-a întâmplat exact, adică nu era un copil de 3-4 ani, care nu știa exact situația între părinți. Și nu e de blamat nimic, nimeni. La ei s-a terminat, știi cum se spune, când se despart doi oameni, ceva nu a fost bine nici din partea unuia, nici din partea celuilalt, vina cumva se împarte’, a spus Cristina Șișcanu acum ceva timp.

De ce a divorțat Mădălin Ionescu de Mihaela Coșerariu

Mădălin Ionescu este cel care a făcut anunțul privind divorțul de Mihaela Coșerariu, motivând, la acea vreme, că între ei existau mari divergențe care îi împiedicau să meargă pe același drum.

„Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare.

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum, a dezvăluit Mădălin Ionescu, în anul 2010.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton