Mădălin Ionescu face emisiune la Antena Stars cu Adela Lupșe, alias "isterica de la TV". A devenit celebră pentru replica "Vreau să sune telefonul", de la teleshopping

 Dumba Gabriela
.

Din 26 august, Mădălin Ionescu va apărea la Antena Stars, unde va prezenta o emisiune zilnică, difuzată de luni până vineri, iar din echipă fac parte oameni cunoscuți pe micul ecran. Viața fără filtru' se numește noua emisiune găzduită de Mădălin Ionescu, după demisia de la Metropola TV. Mădălin Ionescu face emisiune la Antena Stars cu Adela Lupșe, alias „isterica de la TV”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În urmă cu câțiva ani, Mădălin Ionescu era prezentatorul emisiunii „Acces direct’, care pe atunci era difuzată la Antena 1. A decis apoi să-și dea demisia și a încercat diverse formate TV sau online, însă este pregătit să revină acum în trustul care l-a consacrat.

madalin-ionescu-1madalin-ionescu-1

Mădălin Ionescu face emisiune la Antena Stars cu Adela Lupșe, alias „isterica de la TV”

„Am spus public că voi reveni în televiziune doar pentru un proiect de anvergură. De ce am ales Antena Stars? Pentru că aşa s-au aliniat astrele. În traducere, pentru că imediat după ce am fost contactat de echipa de conducere de aici, am constatat că avem o chimie reală, puternică şi viziuni foarte apropiate despre televiziune.

Voi prezenta aici un show zilnic, de luni până vineri, un , un perimetru al contrastelor, al portretelor excepţionale şi al istoriilor senzaţionale. Mă întorc astfel în trustul în care am cunoscut un succes fulminant în urmă cu 15 ani cu emisiunea „Acces Direct', hotărât să reiau seria succeselor cu o producţie care sper să devină rapid noua favorită a publicului!', a declarat Mădălin Ionescu.

Potrivit cancan.ro, Mădălin Ionescu nu va fi singurul nume readus pe micile ecrane! Prezentatorul va avea o serie de ‘ucenici’ care vor prezenta câte o rubrică în fiecare zi a săptămânii. Așa se face că la Antena Stars va veni și Mihai Mitoșeru, care va avea o rubrică legată de trupe muzicale vechi.

Și reporterița Mădălina Bălan face parte din echipa lui Mădălin Ionescu, însă și Adela Lupșe, cunoscută pe micul ecran din emisiunile de tip concurs, în care țipa „Vreau să sune telefonul!!!”. Și dacă despre Mădălina Bălan s-a aflat că va avea un moment în platou legat de filmările pe care le face în Statele Unite ale Americii cu români, despre Adela Lupșe nu se știe ce va face exact în emisiunea „Viața fără filtru”.

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte’. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Ce regrete are Marius Tucă la 58 de ani și care crede că este marea lui realizare: „Am un poem în care spun că atunci când mă uit în oglindă, mă uit ca la un străin’

Citește și: Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani…’ / EXCLUSIV

Ce teme va aborda Mădălin Ionescu în emisiunea „Viața fără filtru”, la Antena Stars

Mădălin Ionescu a oferit primele declarații legate de noua emisiune pe care o va prezenta la Antena Stars.

Din 26 august voi prezența o emisiune zilnică, la Antena Stars'. Viața fără filtru' este un supermarket tv, în care sper să găsiți cu toții câte ceva care să vă fascineze.  Voi prezenta povești ieșite din comun ale unor  români mai puțin cunoscuți, dar și mărturisiri uluitoare ale celebrităților.  Eu și echipa nu vom ocoli nimic din ce este excepțional, inedit, realmente spectaculos!  Nu vor lipsi Dosarele X' ! 

Vom fi printre românii din afară, dar ne vom întâlni și cu personalități internaționale. Am pregătit o mulțime de rubrici surprinzătoare care vor aborda într-o manieră fresh, ironică, amuzantă sau empatică realitățile  românești. Glorii mai vechi, staruri ale momentului, personalități politice și artistice vor apărea în ipostaze mai puțin obișnuite.

Revin după 14 ani în trustul de presă la care am cunoscut un succes fulminant cu emisiunea Acces Direct' și sper ca și  acum astrele să fie în favoarea acestei asocieri care stârnește deja atâta vâlvă! Sunt pregătit să vă surprind din nou. Alte detalii pe parcurs! Îmbrățișări!”, a mai completat omul de televiziune.

Între timp, și soția lui, jurnalista Cristina Șișcanu a anunțat că a început și ea filmările pentru podcastul pe care îl are la Metropola TV, „După faptă și răsplată”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton