Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, schimb de replici din cauza treburilor casnice: „Nu se mai poate, frate. Suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, schimb de replici din cauza treburilor casnice. Ei bine, dacă mereu sunt cu zâmbetul pe buze pe rețelele de socializare și dau de înțeles că totul merge foarte bine în căsnicia lor, recent Cristina Șișcanu le-a arătat fanilor și un moment mai tensionat din casa lor. Mai concret, discuția dintre cei doi soți a pornit chiar de la despodobirea bradului de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Cristina Șișcanu aștepta cu nerăbdare să-l despodobească pentru a avea spațiu în casă și a se bucura de vremea frumoasă de afară și florile specifice, Mădălin Ionescu nu a fost deloc încântat de inițiativa ei. Ba chiar, a ținut să-i precizeze că o să le ia mult timp și au multe alte treburi de rezolvat.

cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-1cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-1

Citește și: Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV: „Fac o pauză în televiziune”. Ce se întâmplă cu soția lui, Cristina Șișcanu, care e la același post

Citește și: Cristina Șișcanu recunoaște că îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu: „Mă uit pe mesaje, nu mă ascund'. Vedeta a răbufnit când fanii i-au spus că e dependentă de soțul ei

Citește și: O mamă a fost externată din Maternitatea Ploiești cu bebelușul altei femei. Cum a fost posibil și cine și-a dat seama: „Vom demara o anchetă, vom lua măsuri”

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de calomnie dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghecampf a lipsit la prima înfățișare. Decizia judecătorilor

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, schimb de replici din cauza treburilor casnice

Cristina Șișcanu nu a acceptat un refuz și a vrut să despodobească bradul de Crăciun cât mai repede, explicând că dacă nu face acest lucru acum, nu o să mai aibă farmec atunci când îl împodobesc de Sărbătorile de iarnă. Fără a ține cont de reacția pe care urma să o aibă soțul ei, aceasta a început să-l filmeze în timp ce-i dădea vestea că se apucă să strângă toate decorațiunile de Crăciun.

Ce data e astăzi? 10 februarie, trebuie ținută minte aceasta dată, pentru că strângem bradul (n.r. – râde). În sfârșit. Cum baby, nu?! Mădălin zice nu. Ba da! Cică avem prea multe de făcut, eu vreau să mă apuc măcar să scot podoabele de pe el. Mădălin e responsabil de partea demontării și depozitării lui. Dar măcar partea mea, să scot podoabele, să le pun în cutiile lor, vreau să mă apuc. Gata, ajunge! Nu se mai poate, frate! Cât să mai stăm cu el? Știu, suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar nu putem să stăm cu bradul așa.

Dar măcar partea mea, să scot podoabele, să le pun în cutiile lor, vreau să mă apuc. Gata, ajunge! Nu se mai poate, frate! Cât să mai stăm cu el? Știu, suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar nu putem să stăm cu bradul așa. După aceea nu mai are niciun farmec când îl facem de Crăciun. Vreau să scot tot de aici. Nu se mai poate așa ceva. Gata!', a spus Cristina Șișcanu, într-un filmuleț publicat pe pagina ei de Facebook.

Mădălin Ionescu: „Oprește-te, baby, te rog! Avem prea multe de făcut„

Așa cum a precizat și cum se aștepta, inițiativa ei nu i-a picat tocmai bine soțului său, care se pare că avea cu totul și cu totul un alt program. E clar că treburile casnice i-a copleșit pe cei doi soți în ultima vreme și nu ajung cu ele la zi. Drept urmare, au avut un schimb de replici în care el avea îndoieli cu privire la cât de repede poate strânge bradul. În timp ce ea a spus că într-o oră este totul gata, el a făcut pariu de 1000 de euro că termină abia în trei ore.

Mădălin: Eu nu cred că faci asta acum. Oprește-te, baby, te rog! Avem prea multe de făcut.
Cristina: Baby, te rog frumos. Pe bune, încep să mă supăr! Nu mai suport cu bradul. Nu se mai potrivesc lalelele cu bradul.
Mădălin: Am de scos niște cutii uriașe din garaj.
Cristina: Da, și?! O să fac eu. Am făcut ordine în garaj, este spațiu
Mădălin: O să-ți ia două-trei ore. Numai firele electrice până le scoți.
Cristina: Facem pariu pe o sută de euro că-mi ia o oră maxim tot, și demontat și depozitat?
Mădălin: Pe o mie de euro. O să-ți ia 3 ore cu totul.
Cristina: Nu știu dacă știe că l-am filmat (n.r. – râde). Vezi, baby, avem dovadă. După să nu zici că n-am pus pariu.
Mădălin: Nici n-ai în ce să le pui. Cum să te apuci fără să aduci cutiile? Alea-s cutii? (…)
Cristina: Lasă-mă, baby, pe bune. Te rog, lasă-mă. Fac spațiu. (…)
Mădălin: Ai zis că într-o oră faci tot, da? Hai, să te văd cum depozitezi tu ăla.
Cristina: Baby, nu mă provoca. Știi că orice îmi pun în cap, fac!', au discutat Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în clipul care a ajuns ulterior pe Facebook.

Fanii au așteptat cu nerăbdare și continuare, pentru a vedea cine a câștigat de fapt pariul, Mădălin Ionescu sau Cristina Șișcanu. Totuși, cei doi nu au mai pus rezultatul final, semn că s-au dat cu treburile și au omis acest aspect.

Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV

Mădălin Ionescu a anunțat recent că și-a dat demisia de la Metropola TV, însă cu toate acestea soția sa va continua să lucreze la televiziunea cu care el a încheiat colaborarea. Cristina Șișcanu va modera în continuare emisiunea „După faptă și răsplată’, astfel că mulți s-au întrebat de ce a luat Mădălin Ionescu această decizie. Fără a lăsa loc de interpretări, a precizat că vrea o pauză, în care va dezvolta mai multe proiecte online.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online’, a transmis Mădălin Ionescu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton