„Sunt un om care are fantezii, îmi plac femeile, mai beau și un șpriț, dar ce se întâmplă acum e un fel de asasinat al oamenilor...”. Mădălin Voicu, critici asupra artiștilor și a societății actuale

 Radulescu Ruxandra
.

Mădălin Voicu, critici asupra artiștilor și a societății actuale. Mădălin Voicu este cunoscut atât ca politician, cât și ca violonist și dirijor. Mădălin Voicu a moștenit talentul de la tatăl său, Ion Voicu, unul dintre cei mai talentați violoniști din România. Din păcate, Mădălin se declară extrem de dezamăgit de muzica din ziua de azi și e de părere că peisajul artistic și social s-ar fi degradat foarte mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mădălin Voicu, critici asupra artiștilor și a societății actuale. Mădălin Voicu, 70 de ani, este un cunoscut politician, dar și violonist și dirijor. Tatăl său, Ion Voicu, a fost unul dintre cei mai valoroși violoniști din România, astfel că Mădălin a deprins pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă. Mădălin Voicu a declarat recent că, în opinia lui, muzica actuală este de o calitate foarte slabă și consideră că și valorile sociale ar fi decăzut, motiv pentru care, spune el, nu mai există artiști ca altă dată.

madalin-voicumadalin-voicu

Mădălin Voicu, critici asupra artiștilor și a societății actuale

Mădălin Voicu s-a arătat revoltat de muzica care se creează în ziua de azi și pe care o consideră de o valoare cu mult inferioară melodiile compuse în trecut. Acesta recunoaște că mai există totuși câțiva artiști care își fac treaba într-o manieră profesionistă.

Eu fiind muzician, s-ar putea să fiu subiectiv. Nu numai muzica, dar în general viața s-a degradat foarte tare. Nu mai există reguli de viață. Inclusiv în muzică. Ce se cântă acum și ce stiluri se promovează, sunt mai rău decât kitch-urile. Noroc că mai sunt oameni care mai știu să cânte și știu să compună, să facă muzică civilizat și cu profesionalism.

Citește și: „Poate muri în orice clipă, nu mai are o parte din craniu”. Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap

Citește și: Adelina Pestrițu a postat o fotografie rară cu fiica ei, Zenaida, la absolvirea grădiniței: „Mândri de tine”

Citește și: Totul despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Cât cântărește rochia de mireasă și ce artiști întrețin atmosfera

Citește și: Claudiu Porcaru de la Puterea Dragostei a fost arestat, după ce și-a bătut și sechestrat iubita, timp de două zile: „A fost emis ordin de protecție și…'

Dacă e să discutăm altfel, dacă o luăm global, e vai mama noastră ce se întâmplă, în toate domeniile. Și educațional, social, politic, e totul praf. Acum, exagerând puțin, dacă mă ia Dumnezeu, nu-mi pare rău decât de copii și nepoți. Dar ce se întâmplă acum global, e deja un semi dezastru.”, a declarat Mădălin Voicu pentru Fanatik.

Mădălin Voicu, despre societatea actuală: „Este un fel de asasinat”

De asemenea, muzicianul Mădălin Voicu susține că prezentul este unul foarte decadent și nu este de acord cu noile valori europene, care, spune el, le anihilează pe cele tradiționale.

Eu sunt un om care are tot felul de fantezii, îmi plac femeile, mai beau și un șpriț, dar cu limită. Ce se întâmplă acum, cu transformările acestea care nu știu de unde au venit și de ce le promovăm noi. E un fel de asasinat al oamenilor care vor și știu să trăiască viața normală.

De ce se întâmplă lucrurile acestea, probabil că e cineva care programează totul și atunci sigur că rămâi și prost și sărac și amărât și supărat. Se promovează lucrurile absurde, care nu au nicio regulă, sau scop. Sunt total absurde', a adăugat politicianul, pentru aceeași sursă.

FOTO Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton