"Nu m-am ocupat de înmormântare. A fost nevoie de calmante pentru mine în acele zile". Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase la zece luni de la moartea lui Nosfe

 Dumitrache Laura
.

Mădălina Crețan a trecut prin momente îngrozitoate, după ce soțul ei, rapper-ul Nosfe, a încetat din viață, brusc, la vârsta de 37 de ani. Artistul s-a a murit în octombrie anul trecut, în locuința sa, după ce s-a întors de la concert. La 10 luni de la moartea sa, Mădălina Crețan, soția sa, a făcut declarații despre cum a trecut prin cele mai grele momente din viața ei, dar și cine i-a fost alături.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nosfe a fost unul dintre cei mai apreciați producători și rapperi de la noi din țară. A fondat trupa Ș.A.T.R.A Benz, iar în luna octombrie a anului a încetat din viață, la vârsta de 37 de ani. Nosfe, pe numele său real Darius Crețan era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar împreună au o fetiță, Iris. Recent, soția regretatului artist a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea acestuia.

madalina si mosfemadalina si mosfe

Pentru prima dată, Mădălina Crețan a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după moartea lui Nosfe. Tânăra a dezvăluit că nu s-a ocupat de înmomântarea artistului și că lua calmante și vitamine. De asemenea, familia și prietenii au fost cei care au avut grijă de Mădălina în acea perioadă tragică.

Citește și: Mădălina Crețan oferă noi detalii despre expertiza medico-legală, în cazul morții lui Nosfe: „S-au făcut speculații, ideea este că…”

Citește și:Mădălina Crețan susține că Nosfe, soțul ei, și-a prevăzut moartea: 'El mi-a spus că o să moară tânăr, că pe la 45-50 de ani maxim nu o să mai fie'

Citește și:Emanuel, tânărul înjunghiat din Craiova, a fost externat. Cum arată și care e starea lui de sănătate la două săptămâni după ce a fost înjunghiat

Citește și:Dan Negru intervine în scandalul azilelor groazei: „Noi suntem singurii care punem riduri pe sufletele bătrânilor'

Mădălina Crețan, la zece luni de la moartea lui Nosfe: „Nu m-am ocupat de înmormântare”

Nosfe, pe numele său real, Darius Crețan, a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Din păcate, în luna octombrie a anului trecut, rapper-ul a încetat din viață, brusc, în urma unui infarct. Artistul s-a prăbușit în locuința lui, după un concert, iar medicii ajunsi la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Nosfe avea 37 de ani și era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar împreună au o fetiță, Iris.

La zece luni de la moartea tragică a artistului, Mădălina Crețan a făcut dezvăluiri emoționant despre cum a trecut peste acele zile groaznice. Șocul a fost atât de mare pentru ea, încăt nu a avut puterea de a se ocupa de funeraliile soțului ei.

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut.

A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (…)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice., a declarat Mădălina Crețan în cadrul podcastului „În Oglindă”.

De ce Mădălina Crețan nu a impus reguli strice la înmormântarea soțului ei

Mădălina Crețan a fost devastată de moartea soțului ei. Cei doi aveau împreună o fetiță minunată și trăiau o poveste de dragoste frumoasă. În ciuda mediatizării agresive, după moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a decis să nu impună reguli strice la funeraliile artistului.

Motivul pentru care noi am decis să facem acest lucru public a fost pentru fanii lui, pentru oamenii care i-au îndrăgit muzica, cei care l-au cunoscut și l-au iubit.

Pentru oamenii care îi trimiteau mesaje atunci când erau pe patul de spital, în preajma unei transfuzii de celule stem. Sau treceau prin alte clipe grele, medical vorbind.Pentru băieții care n-au avut tați și i-au cerut lui un sfat.

Și atunci mi s-a părut corect pentru acești oameni ca ei să-și poată lua rămasvbun într-o oarecare măsură de la acest om care a însemnat mult mai mult pentru ei decât un simplu cântăreț pe o scenă.”, a mai spus soția lui Nosfe.

Cum s-a schimbat viaţa Mădălinei Creţan, soţia lui Nosfe, după moartea regretatului cântăreţ

Mădălina Crețan și Nosfe formau un cuplu perfect, iar moartea artistului a șocat întreaga țară. Tânăra declara în urmă cu câteva luni că uneori are impresia că Nosfe e plecat la concerte, deoarece artistul era destul de mult timp plecat la evenimente.

'Poate suna puţin ciudat, dar pentru ca el nu era acasă sau era foarte rar, avem momente în zi şi eu şi Iris în care părcă nu s-a schimbat nimic, Darius pleca după ce o lăsa pe Iris la şcoală şi se întorcea după miezul nopţii, în weekend stătea mai mult pe acasă, dacă nu existau concerte, weekend-urile erau cumva pentru noi', spunea Mădălina Crețan în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton