Mădălina Ghenea, alături de Philipp Plein în ipostaze tandre. Cum a ajuns din nou în brațele fostului logodnic, la 7 ani de la despărțire

 Oana Pantazi
.

În 2016, Mădălina Ghenea și Philipp Plein au trăit o poveste de dragoste furtunoasă, iar atunci toată lumea se gândea că se va încheia totul la starea civilă. Din păcate, cei doi s-au despărțit la fel de furtunos… Iată însă că acum viața a adus-o din nou alături de excentricul designer german, mai bine zis chiar în brațele lui… Iată cum au fost surprinși cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În 2016, Mădălina Ghenea era atât de convinsă că și-a găsit sufletul-pereche, încât și-a tatuat numele logodnicului ei, designerul Philipp Plein… doar că el, astăzi, e logodit cu alta și tatăl a trei copii. Mădălina și-a tatuat atunci pe gât numele lui Philipp, o cruce pe inelar și o verighetă pe arătător, iar designerul și-a tatuat numele ei pe antebraț, notează libertateapentru femei.ro.

„Poartă-ți dragostea pe piele în această viață. Trupul meu este jurnalul meu, iar tatuajele mele sunt povestea mea. Povestea mea începe cu tine', a scris atunci Mădălina Ghenea în descrierea videoclipurilor postate pe contul Instagram, în care se vedea cum artistul tatuator îi finaliza tatuajul. Dat fiind că relația lor furtunoasă a durat doar 40 de zile, Mădălina a trebuit să-și scoată tatuajele care aminteau de fostul ei iubit. Însă, în mod neașteptat, viața i-a adus din nou împreună.

ghenea2-1-copyghenea2-1-copy

Mădălina Ghenea, din nou alături de Philipp Plein în ipostaze tandre

Iată însă că viața e mereu surprinzătoare și, după aproape 7 ani de la despărțire, Mădălina Ghenea și Philipp Plein s-au afișat din nou împreună, fotografia cu ei luându-i pe fani prin surprindere. De altfel, nici comentariile nu au fost dintre cel emai elegante, cei mai mulți neînțelegând de ce Mădălina Ghenea apare într-o asemenea ipostază cu fostul iubit, de care nu s-a despățit, la vremea respectivă, în cei mai buni termeni.

Citește și:Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei: „În timp, am învățat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată fața!'. Avea 14 ani când a devenit model

Citește și:Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Londra, la brațul lui actorului Ed Westwick. Cum s-a îmbrăcat pe covorul roșu

Citește și:De ce Monica Tatoiu nu vrea să-i ofere fiului său bani pentru a-și cumpăra o casă: „Nici tata nu a vrut să-mi dea mie. Să-și facă împrumut la bancă…'

Nu, cei doi foști îndrăgostiți, nu s-au împăcat, așa cum s-ar fi putut crede la prima vedere, pictorialul lor are stric scopuri publicitare. Pe scurt, Mădălina Ghenea și Philipp Plein au pozat împreună pentru un brand de ochelari. Dacă reclama a vrut să atragă atenția, a reușit, pentru că, deși au trecut niște ani buni de când cei doi s-au despărțit, publicul nu a uitat povestea lor de dragoste. Și cum Mădălina are 1,2 milioane de urmăritor în social media, imaginea s-a viralizat repede.

Mădălina Ghenea: „Am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer”

La scurt timp după despărțirea de Philipp Plein, Mădălina Ghenea dezvăluia care au fost motivele care au făcut-o să se despartă de Philipp Plein, bărbatul care îi intrase pe sub piele la propriu și la figurat.

„Din ultima mea relație am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă.

Din exterior, pare totul ușor, dar nu este ușor să stai departe de casă. Și am mai învățat să spun NU. Cred că NU-urile sunt mai importante decât DA-urile în viață. Cel mai important pas într-o carieră este să spui NU. Să renunți la anumite lucruri care te pot ajuta financiar, pentru proiectele artistice… Am renunțat la bani ca să fac proiecte frumoase. Și în iubire trebuie să știi să spui NU. Este cel mai important. Să alegi', dezvăluia atunci Mădălina pentru Unica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton