Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Londra, la brațul lui actorului Ed Westwick. Cum s-a îmbrăcat pe covorul roșu

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Ghenea a furat toate privirile la Londra, la premiera filmului Deep Fear, unde a venit însoțită de actorul Ed Westwick. Este prima apariție a actriței românce, după despărțirea de sportivul bulgar Grigor Dimitrov și, așa cum ne-a obișnuit, a strălucit! Îmbrăcată cu o rochie sexy, strălucitoare, Mădălina Ghenea a făcut senzație pe covorul roșu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea a strălucit, la Londra, și nu a părut că despărțirea de Dimitrov a afectat-o prea tare. A pozat îndelung pentru fotografii strânși la premiera filmului Deep Fear, a glumit cu Ed Westwick și a zâmbit larg în lumina reflectoarelor, spre deliciul presei prezente la Londra, dar și al fanilor din online.

EXCLUSIVE: Madalina Ghenea And Grigor Dimitrov Spotted In VeniceEXCLUSIVE: Madalina Ghenea And Grigor Dimitrov Spotted In Venice

Mădălina Ghenea, răpitoare la Londra, la brațul lui Ed Westwick

Mădălina Ghenea a radiat pur și simplu la Londra, la premiera filmului Deep Fear, în care joacă rolul principal. Actrița româncă a fost însoțită pe covorul roșu de Ed Westwick, care joacă rolul iubitului ei din film. Mădălina a strălucit într-o rochie argintie, din paiete, transparentă în zona decolteului și a spatelui.

„O adevărată zeiță', „Ești superbă', „Cea mai frumoasă femeie din lume' sau „Ireal' sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Filmul Deep Fear spune povestea lui Naomi (interpretată de Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pornește într-o călătorie spre insula Grenada. Acolo, ea speră să se întâlnească cu Jackson, iubitul ei (Ed Westwick).

„Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant.

M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, că pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată', spunea Mădălina Ghenea pentru Hollywood Reporter, la scurt timp după ce a primit rolul.

Citește și:Catinca Roman îi ironizează pe Marius Elisei, fostul său cumnat, și pe noua lui iubită: „Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Așa s-a întâmplat și acum 10 ani cu sor-mea'

Citește și:Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a pierdut sarcina: ‘Nu știu dacă o să fie vreodată…’ / A mai avut un avort spontan și în 2017

Filmările nu au fost deloc ușoare pentru Mădălina Ghenea: „A fost cea mai grea experiență din viața mea, dar și cea mai incitantă, au fost șapte săptămâni foarte lungi și intense în care am descoperit o parte din mine despre care nu credeam că există.

Din păcate clima nu a fost de partea noastră și de aceea, pe lângă cele 12/13 ore de muncă pe zi, frigul, mai ales cel perceput în apă, a îngreunat totul'.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit, după 7 luni de relație

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit, deși pozau în cuplul perfect și nu ratau nici o ocazie de a-și face declarații de dragoste în online.

Mădălina Ghenea (36 ani) și Grigor Dimitrov (32 ani) au început să se întâlnească în aprilie 2023. Cei doi și-au confirmat relația în luna mari, prin intermediul rețelelor sociale, întâi prin niște poze, apoi prin postări în care se etichetau. Ulterior, Mădălina a fost văzută la meciurile de tenis ale bulgarului și nu de puține ori s-au afișat împreună și pe la evenimente mondene.

Mădălina Ghenea a șters toate fotografiile de pe Instagram în care apărea alături de Grigor Dimitrov și nici nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare, indicii care în limbajul online ar putea însemna că au apărut ceva probleme în relația lor.

Până să formeze un cuplu, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au avut relații mai mult sau mai puțin controversate. În trecut, Mădălina Ghenea s-a iubit cu Gerard Butler, iar această poveste de iubire a fost extrem de mediatizată.

De asemenea, vedeta s-a mai iubit și cu Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender sau Philipp Plein.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton