Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului în care joacă, ”Deep Fear”. Fără lenjerie intimă și cu o rochie îndrăzneață, mulată pe corp

 Calin Maria Bianca
.

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului în care joacă, 'Deep Fear'. Fără lenjerie intimă și cu o rochie îndrăzneață, mulată pe corp. Mădălina Ghenea nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind o actriță de mare renume, care se bucură de un succes colosal, chiar pe plan Internațional. Recent, a fost la premiera filmului în care joacă, mai concret 'Deep Fear', unde a atras toate privirile cu ținuta sa, dar și cu silueta demnă de invidiat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Mădălina Ghenea se numără printre cele mai frumoase actrițe din România, iar la vârsta de 35 de ani are o carieră impresionantă în lumea cinematografiei. Vedeta s-a mutat în Italia de mulți ani, acolo unde are numeroase proiecte, însă cu toate astea, se bucură de un public imens oriunde ar merge sau ar fi, mai ales pe rețelele de socializare, unde este urmărită de numeroase persoane.

whatsapp-image-2023-06-29-at-14.47.44-3whatsapp-image-2023-06-29-at-14.47.44-3

Ei bine, recent, Mădălina Ghenea a strălucit la premiera filmului în care joacă, „Deep Fear', prin apariția sa spectaculoasă și totodată răvășitoare. De ce spunem asta? Celebra actriță a renunțat total la lenjeria intimă și a optat pentru o rochie albă, cu decupaje, care a atras toate privirile.

Citește și: Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Actrița a întors toate capetele

Citește și: Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon: „Sunt mândră…”

Citește și: Ce spune Dan Negru despre subiectele la Limba Română de la Bacalaureat 2023: 'Azi e subiect de bac și…'

Citește și: Ioana Dichiseanu susține un concert la Lisabona, în memoria Amáliei Rodrigues: 'Nimic nu este întâmplător. Trebuie să atingă sufletul…'

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului în care joacă, 'Deep Fear'

Dintotdeauna, Mădălina Ghenea a fost o apariție de senzație la orice eveniment, fiind mereu încântătoare și cu un stil nonconformist. De data aceasta, la lansarea filmului Deep Fear, în care joacă, a ales o ținută pe măsură, fiind extrem de îndrăzneață, dar totodată plină de senzualitate. Actrița a îmbrăcat o rochie albă, multă pe corp, cu mai multe decupaje, ce îi dădeau o notă misterioasă și cu un decolteu adânc. Așa cum era de așteptat, și-a pus în evidența fizicul demn de invidiat, iar fanii nu au putut să treacă fără a fi atenți la fiecare detaliu.

Mădălina Ghenea, complimentată de către fanii din mediul online

Mădălina Ghenea a impresionat și prin talentul său actoricesc în filmul „Deep Fear', interpretarea sa fiind laudată de criticii de specialitate. Ce-i drept, și-a confirmat încă o dată calitățile sale artistice remarcabile, însă nu putem omite faptul că de la o apariție la alta este din ce în ce mai specială și reușește cu brio să impresioneze și să inspire prin stilul său unic de care dă mereu dovadă. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut cât de bine îi venea rochia all white, dar și ce siluetă demnă de invidiat are, așa că secțiunea comentariilor s-a umplut imediat de complimente și mesaje frumoase la adresa ei.

„În ultima poza, în care ți se văd pătrățelele… aia e artă. Felicitări antrenorului sau nutriționistului tău, dacă ai unul. Așa rezultat necesită multă muncă', „Cea mai frumoasă femeie din lume', „Dumnezeule! Absolut cea mai frumoasă femeie care a existat vreodată pe fața pământului. Nu mi-o pot imagina pe Afrodita sau pe Cleopatra nici măcar pe aproape, Doamne, iar acum ți-ai transformat corpul într-o sculptură', „Nu pot decât să observ cum te privesc ceilalți… cu admirație, cu părere de rău, cu invidie, ce să mai.. i-ai pus într-o situație dificilă pe toți! Ești o minune de femeie!', sunt doar câteva dintre comentariile pe care Mădălina Ghenea le-a primit la postarea sa de pe Instagram.

Mădălina Ghenea, despre rolul pe care îl are în filmul „Deep Fear'

Filmul 'Deep Fear' tocmai a avut premiera în urmă cu câteva ore, astfel că urmează a fi difuzat cât mai curând, iar fanii o pot vedea pe Mădălina Ghenea într-un rol cu adevărat neașteptat. De data aceasta, actrița o interpretează pe Naomi, o navigatoare, care pornește pe cont propriu, pe iahtul ei, către Granada, unde urmează să-și întâlnească iubitul, pe Jackson. Călătoria ei de trei zile la bordul iahtului „The Serenity' devine periculoasă din cauza unei furtuni, care o abate de la traseu și o duce pe o insulă pustie. Acolo, Naomi răspunde unui semnal SOS și găsește trei supraviețuitori care se agață de o epavă. Însă lucrurile iau o turnură sinistră când apar trei traficanți de droguri, ce o obligă să recupereze aproape o tonă de cocaină din epavă. Mai multe însă nu vă dezvăluim, pentru a nu strica misterul și suspansul frumoasei actrițe, care o să vă impresioneze din nou la cote maxime.

„Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, că pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată', spunea Mădălina Ghenea în Hollywood Reporter, la scurt timp după ce a primit rolul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton