Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția. Mesaj pentru iubitul ei, Grigori Dimitrov: "Zâmbesc pentru că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția, într-o ținută cu pene de struț. Actrița româncă Mădălina Ghenea a devenit un adevărat star, după ce a jucat alături de Al Pacino, în pelicula „The House of Gucci”. Recent, Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneția. Mădălina Ghenea a adoptat o ținută spectaculoasă, de culoare albă, accesorizată cu pene de struț și a transmis și un mesaj pentru iubitul ei, Grigori Dimitrov.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția, într-o ținută cu pene de struț. Actrița româncă Mădălina Ghenea a mai bifat o apariție fabuloasă, de data aceasta la Festivalul de Film de la Veneția. Ghenea a pășit pe covorul roșu într-o ținută fabuloasă „all-white”, accesorizată cu pene de struț și a captivat toate privirile. De asemenea, Mădălina Ghenea a transmis un mesaj direct de pe covorul roșu, pentru iubitul ei, tenismenul Grigori Dimitrov.

screenshot-2023-09-07-153148screenshot-2023-09-07-153148

Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția

Mădălina Ghenea a arătat impecabil pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a avut o apariție plină de eleganță și senzualitate, la Festivalul de Film de la Veneția. Românca a purtat o rochie albă, simplă, din satin, semnată Pinko, un brand italian de modă pentru femei. Rochia cu spatele gol, șliț adânc și trenă impresionantă a fost accesorizată cu un bolero elegant din pene de struț. În picioare, actrița a purtat o pereche de sandale de la un brand italian, al căror preț pornește de la 1590 de dolari, notează Libertatea.ro.

Citește și: Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani. Charlotte îi seamănă leit mamei sale

Citește și: Mădălina Ghenea, pictorial sexy în lenjerie intimă, de ziua ei. Ce a scris despre Grigor Dimitrov: ‘A ințeles că trebuie să sacrific…’ / Vedeta a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea a fost fotografiată de reporterii de la eveniment, așa că a transmis și un mesaj pentru iubitul ei Grigori Dimitrov.

„Zâmbesc pentru că iubitul meu este chiar în fața mea”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul unei imagini de la eveniment.

Mădălina Ghenea și Grigori Dimitrov formează un cuplu

Mădălina Ghenea reușește să atragă atenția ori de câte ori își face apariția. Românca și-a însoțit iubitul și la meciurile de la Roland Garros, unde a făcut furori îmbrăcată într-o ținută albă. De asemenea, vedeta a aplaudat loviturile iubitului ei împotriva adversarului.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au fost discreți cu relația lor, iar la începutul lunii mai, cei doi și-au oficializat relația amoroasă. Ei au postat pe Instagram o serie de poze dintr-o ședință foto, cu mesajul „În curând, lăsându-și fanii în suspans. Pe conturile lor de Instagram au început să apară mesaje siropoase de genul „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!   au început să fie prezente zilnic.

FOTO: Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton