Mădălina Ghenea – Cum arată fetiţa ei la aproape 6 luni

 Florentina Liutic
.

Mădălina Ghenea a plecat de câteva zile în Italia după ce în presa din România au apărut zvonuri legate de despărţirea ei de milionarul Matei Stratan, împreună cu care a trăit o poveste de dragoste ca în filme în ultimul an.

Mădălina şi-a luat fetiţa, care va împlini în curând 6 luni, cu ea, dar şi mama, cele 3 aflându-se acum la Milano.

Spre bucuria fanilor ei, vedeta s-a hotărât să nu-i mai ascundă chipul celei mici şi a postat pentru prima dată o fotografie cu aceasta.

Micuţa este surprinsă stând pe burtică într-un pat pe care se mai află o tavă cu mic dejun, iar frumoasa mămică a primit numeroase complimente pentru fetita ei, pe care o ia cu ea peste tot, inclusiv la stomatolog.

Aceasta este brunetă, iar fanii i-au spus ca este la fel de frumoasă precum mama ei, care şi-a reluat obligaţiile profesionale, Mădălina strălucind la un eveniment Swarovski într-o rochie Vionnet. Lungă, cu decolteu adânc şi venindu-i perfect pe corpul care şi-a revenit uimitor după naştere, creaţia aleasă de Mădălina a fost una extrem de inspirată, ea primind numeroase comentarii.

 

Madalina Ghenea2Madalina Ghenea2

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton