Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon: "Sunt mândră..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon. Relația dintre Mădălina Ghenea și tenismenul bulgar Grigor Dimitrov devine din ce în ce mai serioasă. Sportivul i-a făcut o declarație de dragoste frumoasei românce, în direct la TV, după ce a ieșit învingător în turneul de la Lyon. Mădălina Ghenea a reacționat imediat și i-a adresat un mesaj, în care și-a exprimat, la rândul ei, iubirea față de acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon. Grigor Dimitrov (32 de ani) și actrița română Mădălina Ghenea (35 de ani) fac furori cu relația lor de dragoste atât în tabloide, cât și la turneele de tenis. Relația dintre cei doi a ieșit la iveală când Mădălina Ghenea a urmărit meciul dintre Carlos Alcaraz și Grigor Dimitrov din loja bulgarului, la turneul de la Madrid.Acum ei deja nu se mai feresc, ba chiar își declară public iubirea. Prezent la turneu ATP 250 de la Lyon (Franța), Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria din optimile de finală Mădălinei Ghenea, scriind un mesaj de dragoste pe camera de filmat, iar frumoasa româncă i-a răspuns imediat. Iată cum și-au manifestat public iubirea cei doi!

dimitrov-si-ghenea-864×1536-1dimitrov-si-ghenea-864×1536-1

Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon

Conform tradiției, jucătorii de tenis sunt invitați să scrie un mesaj pe camera de filmat după victorii: „Amore (n.r. – iubire în italiană)', a ales să scrie Dimitrov, mesajul fiindu-i dedicat Mădălinei Ghenea.

Românca a fost impresionată de gestul bulgarului și i-a răspuns partenerului ei, prin intermediul unui mesaj postat pe Instastory: „Sunt mândră de tine, amore!', a spus Mădălina, cea care l-a însoțit pe tenismen la ultimele turnee. Dimitrov a ocupat locul 3 mondial în anul 2017, strângând peste 22 de milioane de dolari din premii.

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au fotografiat în ipostaze fierbinți / Cei doi n-au confirmat zvonurile că ar avea o relație

Citește și: Gina Pistol are probleme de sănătate cu doar două zile înainte de nuntă din cauza agitației și a stresului: 'Mi-a fost cam rău. M-am simțit foarte slăbită…'

Relația cu Mădălina Ghenea îi priește lui Grigor Dimitrov (33 ATP)! Bulgarul l-a învins miercuri pe spaniolul Roberto Carballes Baena (58 ATP) cu 6-1, 6-4 și i-a dedicat victoria româncei.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat recent relația

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov trăiesc o poveste de dragoste de câteva săptămâni. Îndrăgostiții au fost surprinși împreună, în public, de mai multe ori, în ultimele săptămâni. De asememea, Mădălina Ghenea a postat o serie de poze foarte senzuale, alături de Grigor Dimitrov, pe care însă le-a șters după câteva ore. Se pare că Ghenea vrea discreție cu orice preț. Românca a publicat pe InstaStory un clip, ce înfățșează două păsări ce-și mențin echilibrul în zbor, una deasupra celeilalte și a scris în tag, numele lui Grigor Dimitrov, cu un mesaj foarte sugestiv.

Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!‘, a csris Mădălina Ghenea.

Replica lui Dimitrov a venit imediat și a redistribuit clipul: „Magia plutește în aer când sunt cu tine’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton