Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Wimbledon, după gluma făcută de Grigor Dimitrov pe teren. Cum a reacționat actrița

 Dumitrache Laura
.

Mădălina Ghenea trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de tenismenul Grigor Dimitrov. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu câteva săptămâni, iar recent, frumoasa actriță a fost prezentă la Wimbledon și a atras toatprivirile în timpul meciului iubitului ei. Se pare că actrița i-a purtat noroc lui Dimitrov, care a obținut calificarea în optimile Wimbledon 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea a avut o apariție spectaculoasă la Wimbledon. Actrița îl susține pe iubitul ei Grigor Dimitrov și nu lipsește de la meciurile acestuia. Românca i-a purtat noroc tenisemenului care a câștigat în fața lui Frances Tiafoe, și a obținut calificarea în optimile Wimbledon 2023.

gheneaghenea

Mădălina Ghenea a urmărit din loja iubitului ei meciu acestuia din turul 3 cu americanul Frances Tiafoe. Actrița a fost îmbrăcată în alb și a atras toate privirile celor prezenți, dar și admirația internauților. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația la mijlocul lunii mai.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului în care joacă, 'Deep Fear'. Fără lenjerie intimă și cu o rochie îndrăzneață, mulată pe corp

Citește și:Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon: „Sunt mândră…”

Citește și:Cum se simte Madonna acum, după ce a fost la un pas să moară: „Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de…'/ Ce se întâmplă cu show-urile care au fost anulate

Citește și:Cine este și cum arată sora Andreei Bănică. Ramona Slave seamănă izbitor cu artista: 'Păreți gemene. Chiar nu am știut că…'

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Wimbledon, după gluma făcută de Grigor Dimitrov pe teren

Mădălina Ghenea formează un cuplu cu tenismenul Grigor Dimitriv. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu două luni, iar actrița îl însoțește oriunde pe iubitul ei. Recent, actrița a fost surprinsă la Wimbledon, la meciul iubitului ei cu Frances Tiafoe. Modelul i-a purtat noroc lui Dimitriv care a obținut calificarea în optimile Wimbledon. Îmbrăcată în alb, Mădălina Ghenea a atras toate privirile și a asistat cu sufletul la gură la meciul iubitului ei.

Grigor Dimitrov, 32 de ani, a făcut o glumă înainte de a începe partida cu adversarul său, făcând-o pe Mădălina Ghenea să izbucnească în râs. Românca a atras privirile celor din tribune. „O să fie unul dintre aceste meciuri pe care o să îl tratez ca pe oricare altul. Desigur, este tânăr, talentat, într-un anumit mod un tenismen foarte periculos, dar la fel sunt și eu.Mai puțin la partea cu tinerețea', a spus Dimitrov.

Mădălina Ghenea a fost prezentă și la meciurile iubitului ei de la Roland Garros

Mădălina Ghenea reușește să atragă atenția ori de câte ori își face apariția. Românca și-a însoțit iubitul și la meciurile de la Roland Garros, unde a apărut îmbrăcată într-o ținută albă. De asemenea, vedeta a aplaudat loviturile iubitului ei împotriva adversarului.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au fost discreți cu relația lor, iar la începutul lunii mai, cei doi și-au oficializat relația amoroasă. Ei au postat pe Instagram o serie de poze dintr-o ședință foto, cu mesajul „În curând', lăsându-și fanii în suspans. Pe conturile lor de Instagram au început să apară mesaje siropoase de genul „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!'   au început să fie prezente zilnic.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton