Mădălina Ghenea, secretul unui ten perfect, la 36 de ani! Trucurile pe care le folosește zilnic: "Trebuie să învățați din greșelile mele. Mă feresc de..."

 Dumitrache Laura
.

Mădălina Ghenea se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. De-a lungul anilor și-a creat o carieră de succes în cinematografia de peste hotare. În vârstă de 36 de ani, Mădălina Ghenea este un model pentru multe femei din întreaga lume. Recent, actrița a mărturisit care sunt trucurile pe care le folosește pentru a avea un ten perfect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Originară din Slatina, Mădălina Ghenea este de o frumusețe răvășitoare. Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să consume alimente sănătoase și naturale. Vedeta are un ten perfect, iar multe doamne și domnișoare sunt curioase să afle care sunt trucurile pe care aceasta le folosește.

madalinamadalina

Fără doar și poate, Mădălina Ghenea este una dinte cele mai frumoase femei din lume, fiind comparată adesea cu Sophia Loren, iar acest lucru i-a adus un rol important în pelicula House of Gucci, unde românca a interpretat-o chiar pe faimoasa actriță italiancă. Iată ce trucuri folosește Mădălina Ghenea pentru a avea un ten perfect!

Citește și:Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei: „În timp, am învățat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată fața!”. Avea 14 ani când a devenit model

Citește și:Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Londra, la brațul lui actorului Ed Westwick. Cum s-a îmbrăcat pe covorul roșu

Citește și:De ce Monica Tatoiu nu vrea să-i ofere fiului său bani pentru a-și cumpăra o casă: „Nici tata nu a vrut să-mi dea mie. Să-și facă împrumut la bancă…”

Citește și:Lu-K Beats, unul dintre fondatorii trupei Șatra Benz, a fost internat de urgență în spital: „Am nevoie să îmi doneze sânge…”. Ce probleme de sănătate are

Mădălina Ghenea, trucuri pentru un ten perfect, la 36 de ani

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare. La vârsta de 36 de ani are o carieră de succes și arată incredibil. De-a lungul timpului, multe femei au fost curioase să afle trucurile pe care actrița le folosește pentru a avea un ten perfect. Diva este activă pe rețelele de socializare și le-a oferit internauților câteva sfaturi pentru a avea un ten impecabil.

Dragilor, am spus că facem o serie de întrebări cu răspunsuri și îmi pare rău că nu am avut timp să răspund la ele. Acum sunt în New York și mă pregătesc să merg la o cină. O să răspund la întrebarea cu privire la pielea mea bronzată, pentru că aș vrea să învățați din greșelile mele. Îmi tot scrieți cum îmi mențin bronzul, culoarea tenului meu.Nu, culoarea tenului meu nu este perfectă, mă feresc de soare și o să vă dau un exemplu…ultima dată când am avut foarte mari probleme cu tenul, m-am expus la soare fără protecție solară. Am uitat pur și simplu, iar rezultatele au fost groaznice. Vă recomand protecția solară atunci când mergeți la soare și să nu faceți solar', a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Cum se menține în formă Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea se menține într-o formă de invidiat. Actrița are un truc la care apelează la o anumită perioadă, pentru a-și curăța organismul. Vedeta a mărturisit că ține post intermitent pentru a-și curăța organismul. „Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut', a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Actrița face senzație în mediul online cu aparițiile ei incendiare și cu trupul de invidiat pentru care muncește din greu. Aceasta are o siluetă de vispe și dimensiuni perfecte. Cariera sa în modelling a început la vârsta de 15 ani și a participat la prezentări de modă în multe țări, precum România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton