Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo și-au oficializat relația! Ce mesaje siropoase și-au trimis pe rețelele sociale

 Oana Pantazi
.

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo, noul ei iubit, nu se mai ascund. Actrița și fotbalistul și-au oficializat relația pe rețelele de socializare, unde au schimbat mai multe mesaje care nu lasă loc de îndoială…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo formează un cuplu de puțin timp, însă până recent cei doi îndrăgostiți și-au ținut relația ascunsă de ochii lumii. Asta cu atât mai mult cu cât s-a speculat că mijlocașul ofensiv de la AS Roma și-ar fi părăsit logodnica, pe Sara Scaperrotta, pentru Mădălina Ghenea.

Madalina-Ghenea-1Madalina-Ghenea-1

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo, declarații de dragoste pe internet

După ce Nicolo Zaniolo s-a despărțit de iubita lui, Sara Scaperrotta, cea cu care avea o relație încă din adolescență, fotbalistul ar fi intrat imediat într-o relație cu frumoasa româncă, iar la scurt timp au apărut și primele indicii că între ei s-a legat o poveste de dragoste.

Diferența de vârstă de 12 ani dintre Nicolo Zaniolo și Mădălina Ghenea nu a fost o problemă pentru niciunul dintre cei doi. Fotomodelul român și noul ei iubit au dat indicii despre relația lor pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți au postat două desene pe Instagram în care s-au regăsit și au stârnit reacții.

Ulterior, fanii celor doi au avut confirmarea faptului că Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo formează un cuplu. În cadrul unei sesiuni de întrebări în care le-a satisfăcut curiozitățile fanilor, actrița a primit o întrebare și din partea lui Nicolo Zaniolo: 'Pot să te sărut 25 de ore din 24?'.

Răspunsul Mădălinei Ghenea a venit aproape imediat: 'Tu ce crezi?'.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Acela a fost momentul în care speculațiile care circulau deja de două săptămâni, cum că cei doi ar fi împreună, și-au găsit răspunsul. Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo și-au confirmat astfel relația.

Pentru Mădălina aceasta nu este prima poveste de dragoste cu o personalitate din lumea fotbalului, în trecut actrița având relații și cu fostul atacant Marco Borello și cu Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo.

De ce nu s-a căsătorit Mădălina Ghenea până acum

Deși acum Mădălina Ghenea se află într-o relație cu Nicolo Zaniolo, până de curând spunea că ar prefera să îmbătrânească singură. Vedeta se declara dezamăgită de bărbații pe care i-a întâlnit până la acest moment în viața ei și a vorbit despre căsătorie ca fiind un lucru deloc important, care nu vine cu nicio garanție.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devino ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îți poate asigura garanții financiare, povestea aceasta recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton