Cea mai mare teamă a Mădălinei Crețan după moartea soțului ei, Nosfe: ”Îmi doresc foarte tare să mor când...”

 Calin Maria Bianca
.

Care este cea mai mare teamă a Mădălinei Crețan după moartea soțului ei, Nosfe. Mădălina Crețan nu a putut trece peste moartea soțului ei, astfel că în continuare este extrem de afectată de ceea ce s-a întâmplat. Totuși, zi de zi își găsește puterea de a merge mai departe, fiind sigură că regretatul Nosfe este alături de ea și de fiica pe care o au împreună. Deși a mărturisit că nu-i este frică de nimic, totuși, Mădălina Crețan are o mare teamă de când a încetat din viață artistul. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Crețan și Nosfe au trăit o frumoasă poveste de dragoste, ce a început într-un mod cu totul și cu totul atipic. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă după câteva discuții, s-au îndrăgostit nebunește, astfel că de atunci au rămas împreună, așa cum și-au jurat. Din nefericire, viața a fost mult prea cruntă cu ei, iar Nosfe a murit subit la vârsta de doar 37 de ani, lăsând în urma sa o durere greu de gestionat.

nosfe-1-2nosfe-1-2

După moartea regretatului artist, Mădălina Crețan a rămas cu o serie de responsabilități foarte mari, printre care, una dintre cele mai de preț este chiar grija față de fiica pe care o au împreună. Frumoasa soție a lui Nosfe încearcă să facă tot ce-i stă în putință pentru ca micuței Iris să nu-i lipsească nimic și să treacă cu bine peste moartea tatălui ei.

Citește și: Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, după moartea lui: „Am găsit niște liste, era foarte organizat”

Citește și: Mădălina Crețan susține că Nosfe, soțul ei, și-a prevăzut moartea: 'El mi-a spus că o să moară tânăr, că pe la 45-50 de ani maxim nu o să mai fie'

Citește și: Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express 2023, sezonul 5

Citește și: Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă: „Ciocolată, covrigei, nu pot să vă arăt chiar tot'

Cea mai mare teamă a Mădălinei Crețan după moartea lui Nosfe

Recent, Mădălina Crețan a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre numeroase aspecte din viața ei și bineînțeles multe lucruri despre regretatul artist Nosfe. Ei bine, printre multele dezvăluiri, nu a ezitat și a povestit faptul că are o frică foarte mare, și anume să nu moară devreme și subit așa cum a făcut-o Nosfe. Ea a precizat că își dorește să înceteze din viață abia atunci când fiica ei nu o să mai aibă nevoie de ea și se poate descurca de una singură pe toate planurile.

'Nu mi-e teamă de nimic. Singurul lucru de care îmi este teamă, sau nu stiu dacă mă exprim neapărat așa cum simt. Îmi doresc foarte tare să mor atunci când Iris nu mai are nevoie de mine. Îmi este teamă ca acest lucru să nu se întâmpe înainte. Este singura frică pe care o mai am. Nu sunt o nebună să condc cu 200/h pe autostradă considerând că nu o să se întâmple nimic, dar în rest sunt un om liber.', a povestit Mădălina Crețan în podcastul lui Mihai Morar.

Mădălina Crețan, despre perioada pandemiei: 'Ne-am certat cel mai mult'

Mădălina Crețan nu a oprit șirul declarațiilor și a continuat cu o poveste mai puțin știută despre viața ei și a lui Nosfe, pe perioada pandemiei. Știm cu toții faptul că pandemia a afectat majoritatea artiștilor din România, iar printre aceștia s-a numărat inclusiv regretatul Nosfe. Pe atunci, el și-a improvizat un studio acasă, unde continua să își facă munca, deși uneori exagera și se pierdea cu totul în muzică.

'Noi am trăit foarte intens acea perioadă de pandemie. A fost perioada în care ne-am certat cel mai mult. Nu reușeam efectiv să-l scot din studio. În dormitorul casei noastre și-a improvizat un studio, cu un microfon, un ciorap. (…) Cel mai tare ura pe lumea asta să se simtă inutil sau să nu facă nimic. (…) Nu putea să simtă că se distrează prea mult sau că timpul lui prețios îl oferă pe lucruri inutile. (…)', a mai dezvăluit soția lui Nosfe.

Mădălina Crețan și Nosfe au avut probleme cu banii în pandemie

Mai mult decât atât, Mădălina Crețan a dezvăluit și faptul că pandemia nu doar că le-a adus o serie de discuții, ci le-a adus și probleme pe plan financiar. Din nefericire, fiindcă concertele nu mai putea fi susținute, sume importante de bani lipseau din casa lor. Totuși, au reușit să treacă cu brio peste această încercare și au rămas mai uniți ca niciodată, asta până la tragicul eveniment când Nosfe a încetat din viață subit.

'În perioada de pandemie am avut greutăți financiare. Darius, pentru că a fost un copil sărac, suferea când Iiris cerea lucruri și nu putea să i le cumpere fiindcă nu aveam bani. Am venit cumva cu echilibrul și i-am explicat că nu trebuie să se raporteze la ea cu traumele din copilărie. I-am zis că poate e mai bine că am avut aceste probleme financiare în cei 7 ani de viață ai lui Iris. Consider că așa ea a învățat că nu totul i se oferă când spune că vrea. (…)', a continuat Mădălina Crețan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton