Madonna are un nou iubit. Diferența de vârstă dintre ei este de 41 de ani

 Dumitrache Laura
.

Madonna își trăiește viața din plin. În vârstă de 64 de ani, celebra artistă iubește din nou, după cinci luni de la despărțirea de Ahlamalik Williams, cu 35 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta are o relație cu Andrew Darnell, un tânăr de 23 de ani, cu o carieră în domeniul modei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Legenda pop Madonna este cunoscută în întreaga lume, devenind în 1981 o senzație pe scena muzicală internațională. În ianuarie 2008 a fost desemnată cea mai bogată artistă de sex feminin din lume. Artista nu s-a temut niciodată să se manifeste liber, indiferent dacă gesturile sale au fost criticate de oameni.

madonna si noul ei iubitmadonna si noul ei iubit

Madonna s-a despărțit în luna aprilie de Ahlamalik Williams, iar acum are un nou iubit. Andrew Darnell este noul partener al frumoasei artiste în vârstă de 64 de ani. Proaspătul cuplu a fost văzut la New York, la concertul lui REMA de la Irving Plaza.

Citește și: Madonna a împlinit 64 de ani. Trucul care o ajută să întinerească:„Furculiţele sunt geniale, întind pielea'

Citește și: Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă.Au recreat momentul faimos de pe scena MTV, din 2003

Citește și: Fata de 18 ani a unui preot din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12. Ce bilet de adio a lăsat Maria:”Și-au bătut joc de durerea mea”

Citește și: Mioara Roman trece printr-o nouă operație. Oana Roman, despre starea mamei sale:„Va fi complicat'

Madonna are un nou iubit

Madonna și-a făcut o nouă relație. La scurt timp după ce s-a despărțit de Ahlamalik Williams, artista și-a făcut un nou iubit. Andrew Darnell este noul partener al Madonnei și este mai mic decât ea cu 41 de ani. Mai exact, Andrew are 23 de ani și aspiră pentru o carieră de model. Potrivit PageSix artista a fost surprins în compania modelului la concertul lui REMA de la Irving Plaza. În vârstă de 64 de ani, artista se bucură din plin de viața sa.

Artista și noul ei iubit au postat pe rețelele de socializare o imagine în care se vede cât sunt de apropiați. Recent, Madonna și-a aniversat ziua de naștere și a făcut o ședință foto îndrăzneață. Într-un clip video pe Youtube a declarat că sexul este marea sa obsesie și regretă faptul că s-a căsătorit.

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit după patru ani de relație

Madonna și Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani, s-au despărțit în luna aprilie a acestui an, după patru ani de relație. Vedeta a lăsat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu Williams prin intermediul unei postări din mediul online. Cântăreața nu a stat prea mult să sufere după despărțire și s-a concentrat pe cariera muzicală, iar acum Andrew Darnell este noul partener al divei.

Madonna și Ahlamalik Williams s-au cunoscut în 2015 atunci când tânărul a fost selectat ca dansator în turneul artistei intitulat Rebel Heart. Povestea lor de dragoste a început câțiva ani mai târziu, în 2019.

Madonna și bărbații din viața ei

Madonna a fost căsătorită cu Sean Penn și Guy Ritchie, iar după cele două divorțuri a avut numeroase aventuri cu Prince, J.F. Kennedy Jr., Warren Beatty, Dennis Rodman sau Carlos Leon, iar povestea de iubire a artistei continuă. În timp ce cariera ei muzicală a cunoscut un real succes, viața amoroasă a artistei a fost una agitată.

Deși a trecut prin multe relații eșuate, Madonna continuă să se bucure din plin de viață și alege să-și împartă banii, timpul și experina de viață alături de un bărbat care o face să se simtă tânără, modelul Andrew Darnell.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton