Madonna și-a făcut testamentul, după ce a fost la un pas să moară. Cui îi lasă averea: „Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită”

 Calin Maria Bianca
.

Madonna și-a făcut testamentul, după ce a fost la un pas să moară. Cui îi lasă averea celebra artistă! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Madonna a trecut prin clipe cumplite din cauza stării sale de sănătate în ultimele luni. Ei bine, deși și-a revenit și se pregătește să reprogrameze concertele anulate, a luat decizia de a-și face testamentul în caz de orice. Artista internațională nu vrea să lase loc de scandal între cei 6 copii ai săi, 2 biologici și 4 adoptați, după trecerea ei în neființă, așa că face lucrurile de pe acum, așa cum trebuie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, Madonna a trecut prin numeroase provocări, asta din cauza problemelor de sănătate. Așa cum era de așteptat, aceste momente deloc plăcute din viața ei, au făcut-o să se gândească mai bine la viitor și la ceea ce se poate întâmpla. Totuși, punctul culminant care a făcut-o să se gândească la averea pe care o lasă în urmă și la testamentul ei, a fost pe data de 24 iunie, când artista a fost găsită în stare de inconștiență în timp ce se afla în New York pentru un concert programat.

madona8-2madona8-2

Citește și: Madonna este internată la Terapie Intensivă și și-a anulat turneul mondial: „Este încă sub îngrijire medicală” / O bacterie periculoasă a pus-o la pat

Citește și: Cum se simte Madonna acum, după ce a fost la un pas să moară: „Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de…'/ Ce se întâmplă cu show-urile care au fost anulate

Citește și: Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Citește și: Andreea Raicu a împlinit 46 de ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere, în Italia

Madonna și-a făcut testamentul, după ce a fost la un pas să moară

Madonna a trecut atunci prin clipe de groază, mai ales că medicii au internat-o și la Terapie Intensivă. Din fericire, acum este bine, însă cu toate astea, a decis să își facă testamentul pentru a le lăsa celor 6 copii averea sa, așa cum merită fiecare. Conform informațiilor furnizate de apropiații Madonnei, celebra artistă are o avere impresionantă în valoare de 600 de milioane de euro, care o să se împartă celor 2 copii biologici, dar și celor 4 adoptați.

„Folosirea hologramelor a fost o idee refuzată în totalitate de Madonna. Cântăreața nu vrea ca goana după bani a celorlalți să-i afecteze moștenirea culturală. Madonna a muncit întreaga viață la imaginea sa din prezent și vrea să-și mențină relevanța culturală chiar și după trecerea sa în neființă. Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită', a mărturisit o sursă apropiată vedetei, conform SpyNews.ro

Are doi copii biologici și patru adoptați

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Madonna are 6 copii, dintre care 2 biologici și 4 adoptați. Cunoscuta artistă a decis, după ce a fost externată din spital, să își facă testamentul, așa că a ales să împartă, în principal, acest patrimoniu între cei șase copii ai săi. Astfel, Lourdes, în vârstă de 26 de ani, Rocco, în vârstă de 22 de ani, David, în vârstă de 17 ani, Mercy James, în vârstă de 16 ani, și gemenii Estere și Stelle, în vârstă de 10 ani, vor fi beneficiarii principali ai averii pe care o deține cântăreața Internațională.

Madonna a fost la un pas să moară din cauza unei infecții bacteriene

În luna iunie a acestui an, Madonna a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind internată inclusiv la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. A fost la un pas să moară, așa cum a spus inclusiv managerul ei, care a ieșit în față și a vorbit despre problemele ei de sănătate. Ei bine, din fericire, acum este bine și se axează pe starea ei de sănătate mai mult ca niciodată. De asemenea, atunci când a ieșit din spital a ținut să își informeze fanii că se simte mai bine, oferind astfel și primele declarații despre starea ei de sănătate.

„Mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciuni și cuvintele de vindecare și încurajare. Am m simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Primul meu gând când m-am trezit în spital au fost copiii mei.

Al doilea gând a fost că nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe oamenii care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Urăsc să dezamăgesc oamenii. Acum mă concentrez pe sănătatea mea și să mă recuperez și vă asigur că voi reveni cu voi cât de curând voi putea!„, a spus Madonna pe paginile ei de socializare, după ce a ieșit din spital.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton