Magda Catone a dezvăluit când va avea loc nunta fiului său, Carol: "E anunțată deja...". Ce spune actrița despre relația cu viitoarea ei noră

 Dumba Gabriela
.

Magda Catone a dezvăluit că fiul său urmează să se însoare, fericitul eveniment urmând să aibă loc peste câteva luni. Carol Ionescu, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este îndrăgostit de o colegă de scenă și, la aproape 26 de ani, știe sigur că ea este aleasa, iar anul acesta se vor căsători. Iată cine este viitoarea noră a actriței Magda Catone!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda Catone a fost nevoită să își crească fiul singură. La vârsta de 17 ani, acesta și-a pierdut tatăl, astfel că de atunci actrița a ținut loc și de mamă și de tată în viața fiului ei. Dincolo de relația mamă-fiu, Magda Catone și Carol Ionescu sunt buni prieteni, iar actrița îi este confidentă fiului ei de care este foarte mândră.

150108l-640×400-b-20117737150108l-640×400-b-20117737

Magda Catone a dezvăluit când va avea loc nunta fiului său, Carol

Carol Ionescu este îndrăgostit de cea mai bună prietenă a lui, femeia pe care o numește „iubirea vieții lui” cu care împărtășește și dragostea pentru teatru.

Am o mamă rămasă, pe care o țin aproape, fiindcă suntem și vecini, în prezent. Am și o iubită pe care o numesc iubirea vieții mele. Actrița Nicoleta Hâncu este iubirea vieții mele.

E o superactriță și o gagică și mai mișto. E foarte bine să se audă asta despre o câștigătoare de Premiu Uniter. M-a cucerit foarte greu. M-am lăsat foarte greu! Glumesc!

Suntem prieteni de mult timp, fiindcă ne-am cunoscut în trupa de teatru, despre care v-am vorbit și suntem prieteni foarte buni de atunci. Mereu a existat ceva în aer, dar n-am știut să spun ce este, am tradus-o ca pe o prietenie și, după ce s-au clarificat lucrurile, după opt sau zece ani de prietenie, pot spune că ne-am pus pirostriile. Suntem iubit și iubită! Și cu asta v-am spus deja mai mult decât i-am spus mamei!„, spunea Carol Ionescu acum ceva timp.

Acum, Magda Catone confirmă că fiul său face nuntă anul acesta, dar evită să ofere mai multe detalii despre fericitul eveniment.

„Cred că o să se întâmple curând. Sper să fie mai la vară așa. E anunțată deja. E dat, fetelor!', a spus ea. Actrița nu a dorit să intre în detalii despre relatia cu viitoarea noră, de profesie tot actriță. De acum încolo, încă nu dezvălui. E foarte bine. Deocamdată țin secret totul', a precizat Magda Catone pentru impact.ro.

Citește și: Magda Catone, la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu:'Nu am apucat să plâng de dorul lui'

Citește și: Magda Catone se mută din apartamentul în care a locuit cu Șerban Ionescu.Cu cine va sta actrița: „Vreau să…'

Carol Ionescu, fiul Magdei Catone și al lui Șerban Ionescu, calcă pe urmele părinților

Magda Catone are cu ce să se mândrească. Fiul ei îi calcă pe urme cu pași repezi, fiind în acest moment printre starurile din cinematografia românească. Carol Ionescu a filmat pentru filmul Taximetriști’, care vine ca un remake al piesei de teatru cu același nume.

Pe lângă rolul din acest film, Carol Ionescu este și directorul artistic al Festivalului de Teatru și Film Șerban Ionescu’, dar și producător pentru două scurtmetraje.

Recent, a avut loc premiera de gală a filmului Klaus&Barroso, în care joacă și Carol Ionescu, care îl interpretează pe Vlad, mirele în cinstea căruia se organizează petrecerea burlacilor în barul unde lucrează frații Klaus (Adrian Nicolae) și Barroso (Cosmin „Micutzu' Nedelcu).

Personajul meu, Vlad, este un tânăr corporatist. Îmi place foarte mult la el că e deschis, e prietenos, încearcă să scoată ce e mai bun din ce pare o petrecere destul de seacă pentru el. Îmi place că e vesel, pentru că mi se pare că oamenii veseli trec mai ușor prin viață. Cred că e cum e el datorită unei bune creșteri, dar mai ales datorită multor alte circumstanțe. Nu e tocmai atât de liber precum și-ar dori să fie, dar se descurcă și face din orice e neplăcut o experiență plăcută.

Dacă ar fi să-i dau un sfat lui Vlad, i-aș spune: „Stai în banca ta!', „Fii bun!', „Iubește-ți aproapele!', „Ascultă de părinți!', „Vezi lumea!', genul ăsta de lucruri. I-aș zice: fă cum vrei, dar du-te și vezi lumea, mai ales. Chiar nu știu să dau sfaturi„, spunea Carol Ionescu într-un interviu pentru cinemagia.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton