Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea"

 Tudorache Simona
.

Magda Catone speră să nu se aleagă cu pensia micșorată după ultimele recalculări. Actrița și-a dedicat viața scenei și e mulțumită de banii pe care îi primește în prezent, dar uimită de ce vede împrejur. Magda Catone nu înțelege ce matematicieni stau acolo sau ce inteligențe artificiale strică bucuria și liniștea pensionarilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Magda Catone are o pensie frumușică după mulți ani de muncă, dar continuă să joace și are mai multe proiecte pe rol. Actrița nu știe dacă va primi ceva în plus la recalculare. Magda Catone a reușit, anul trecut, să se mute în prima ei casă și consideră asta o mare realizare, pentru că visa la asta cu ochii deschiși.

magda catone 219magda catone 219

Magda Catone e mulțumită de pensie și nu vrea ca ea să îi fie micșorată

Magda Catone e mulțumită de pensie și speră să nu există schimbări la capitolul venituri, pentru că, după cum a observat, așa e moda astăzi.

„Eu sunt mulțumită, nu știu dacă o să primesc ceva în plus. Sper să nu-mi ia, că văd că așa e ultima modă, din păcate. E trist. Nu știu ce se întâmplă, ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea. Dar au făcut anii ăștia cumva… se numește alba-neagra în terminologia asta de cartier sau de autobază, o manieră în care au zis că o să se pună regulă într-o atât de importantă situație', a declarat Magda Catone în cadrul galei celei de-a XXII-a ediție a Galei „Seniori de Colecție', conform Antena 3.

Magda Catone, despre retragerea la mânăstire

Magda Catone are convingerea că atunci când viața te apasă te poți retrage pentru o perioadă la mânăstire.

„Nu știu dacă voi reuși, dar vă recomand să vă retrageți la mânăstire și nu neapărat să o faceți definitiv. Dar, dacă retragerea înseamnă ceva zidit, ceea ce nu cred, puteți să vă și întoarceți de la mănăstire. Dar retragerea asta, cum e, să zicem, retreat-ul ăsta, adică pensia asta trăită la mănăstire este un lucru foarte înțelept.

Dar pentru că-s foarte aproape de mulți părinți, duhovnici și am un dialog foarte prietenos și în care primesc informații pline de înțelepciune, vă anunț, dacă nu știți, că mănăstirea nu este un azil, adică trebuie să considerați această retragere un examen de conștiință foarte puternic', a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Răzvan Fodor și Catrinel Menghia: s-au cunoscut când ea avea 16 ani și au fost împreună doi ani / Cum se înțeleg astăzi: „Din când în când vorbesc și cu nevasta lui'

Citește și: Cum a reacționat Elena Gheorghe când a văzut că are accesul blocat la Instagram, în Turcia: „M-am panicat un pic, după aia mi-am dat seama că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”. Ce proiecte are acum și când începe turneul ei prin țară / EXCLUSIV

Citește și: Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, s-a însurat cu Asiana Peng! Imagini emoționante de la cununia civilă / Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan: „Copil minunat…'

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…' / EXCLUSIV

Magda Catone are casă după 15 ani

Magda Catone s-a mutat anul trecut în prima ei casă. Actrița a visat 15 ani la asta, acum e fericită și simte o mare bucurie.

„Am început să construim la ea acum 15 ani, când am luat o poziție într-un contract la ANL-Agenția Națională de Locuințe – care a mers foarte greu. Abia după 15 ani am reușit să mă mut în casa asta. Simt o mare bucurie, e o realizare imensă. S-a creat ulterior o pauză, pentru că nu erau utilități, dar acum doi ani jumate m-am pus pe treabă, am terminat casa și acum locuiesc acolo', preciza Magda Catone pentru Unica.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton