La 44 de ani, Magda Pălimariu a absolvit masterul în Studii de Securitate Globală, la Timișoara: "În afară de rolul de mamă, am reușit să îmi realizez și un alt mare vis!"

 Dumba Gabriela
.

La 44 de ani, Magda Pălimaru a purtat din nou roba de ablsoventă de studii superioare. Licențiată în Litere, vedeta Pro TV este acum absolventa unui Master în Studii de Securitate Globală și este foarte mândră că a reușit să-și îndeplinească și acest mare vis. Ultimii doi ani au fost o reală provocare pentru Magda Pălimariu pentru că, pe lângă master, a devenit și mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Magda Pălimariu are un băiețel, pe nume Aksel, pe care a ales să-l nască în Norvegia, acolo unde locuiește de multă vreme, fiind țara natală a partenerului ei de viață. Vedeta Pro TV formează un cuplu alături de Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia, dar a reușit să termine și masterul, în România, și este foarte mândră de ea.

magda-palimariu-1magda-palimariu-1

Magda Pălimariu a absolvit masterul la Universitatea de Vest din Timișoara

În ultimii doi ani, Magda Pălimariu s-a dedicat creșterii băiețelului său, născut chiar de ziua ei, pe 20 august, și a reușit să termine și masterul, un mare vis al său.

Ieri am mai încheiat un capitol din viața mea, un capitol important care mă face să mă simt mândră și împlinită pentru tot ce am realizat în ultimii doi ani. În afară de rolul de mamă, am reușit să îmi realizez și un alt mare vis și anume acela de a urma studiile universitare de Masterat( Studii de Securitate Globală) în cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, @uvt_romania.

Prestigioasa Universitate de Vest din Timișoara este recunoscută și datorită cadrelor didactice care au o pregătire deosebită si de la care am avut șansa să învăț foarte multe pe parcursul celor doi ani și cărora vreau să le mulțumesc pe această cale! Totodată, sunt bucuroasă, că am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați, colegi, profesori, pe care altfel nu aș fi avut șansa să-i întâlnesc! Mulțumesc tuturor!', a scris Magda Pălimariu în dreptul imaginilor postate.

Citește și: Cine sunt cele 5 cupluri de la Insula Iubirii, sezon 8. Motivele pentru care au decis să meargă în Thailanda, în show-ul prezentat de Radu Vâlcan

Citește și: Constantin Stan, gest cavaleresc față de Andreea Berecleanu, în vacanță. Medicul estetician s-a aplecat să-i lege soției sale șiretul la pantof

Citește și: Ce sacrificii a făcut Jorge pentru fiica lui, Karina, după divorțul de Alina Laufer: „Am rămas zero barat, fără nimic, şi a trebuit să lupt pentru copilul meu'

Magda Pălimariu duce dorul televiziunii

Magda Pălimariu s-a întors în România cu fiul ei pentru ca familia să o poată ajuta în creșterea lui și ne spunea că va reveni în televiziune atunci când se termină concediul de maternitate.

Bineînțeles că îmi lipsește televiziunea, face parte din mine, din viața mea. Dar esențial este, așa cum am spus și mai sus, să îmi petrec cât mai mult timp alături de copilașul meu. După ce se va încheia această perioadă – de care beneficiază toate mamele – mă voi reîntoarce la muncă', declara anul trecut pentru Viva! Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu ne spunea, anul trecut, că s-a confruntat și cu depresia postnatală. Primele luni de viață ale fiului ei i-au adus vedetei PRO TV unele stări greu de gestionat, dar, din fericire, a trecut cu bine peste. Aceasta este topită după micuțul ei și îi oferă toată dragostea și atenția

Cred că mă descurc foarte bine ca mamă și mi se potrivește acest rol, pentru că mereu am iubit mult copiii și am învățat să mă port cu ei, având experiența nepoților, a verișorilor. Am mare grijă să nu mă panichez, să nu mă enervez. Chiar dacă sunt foarte obosită, încerc să am toată răbdarea din lume, pentru că Aksel are nevoie de liniștea și dragostea mea. Cât despre căzături, m-am mai relaxat.

Nu e ușor deloc… Sau poate doar mie mi s-a părut mai greu, mai ales în primele luni de viață, dar am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat„, declara Magda Pălimariu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton