Magda Pălimariu, despre întoarcerea la Pro TV, după doi ani de pauză. Ce spune despre mutarea soțului ei, Ionuț Eriksen, în România: „Am inima strânsă pentru că...”

 Matei Bianca
.

Magda Pălimariu a vorbit despre întoarcerea la Pro TV, după doi ani în care a făcut pauză pentru creșterea copilului, dar și despre mutarea soțului ei, Ionuț Eriksen, în România. Vedeta revine la Pro TV, unde prezintă Vremea și este încântată că se poate ocupa și de domeniul profesional. Iată ce mărturisiri importante a făcut prezentatoarea TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Magda Pălimariu a făcut o pauză de la carieră, asta după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Aksel. Prezentatoarea revine acum la Pro TV și a vorbit despre întoarcerea în televiziune, după doi ani de pauză, dar și despre soțul ei, Ionuț Eriksen, care acum se află în Norvegia.

magda0magda0

Citește și: Magda Pălimariu și soțul ei au o relație la distanță. Vedeta se reîntoarce în televiziune după doi ani de pauză: „Acum vine el, eu nu pot să duc copilașul, să îl port pe avioane și atunci e normal să vină el'

Citește și: La 44 de ani, Magda Pălimariu a absolvit masterul în Studii de Securitate Globală, la Timișoara: „În afară de rolul de mamă, am reușit să îmi realizez și un alt mare vis!”

Citește și: Val de reacții după ce Ana Maria Bărbosu a pierdut medalia de bronz la Jocurile Olimpice! Elisabeta Lipă: „Un gust amar pentru țara noastră. Am simțit…” / Ce au transmis Ecaterina Szabo și Sandra Izbașa

Citește și: Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Are o relație de cinci ani și este lucrător comercial

Magda Pălimariu a vorbit despre întoarcerea la Pro TV, după doi ani în care a făcut pauză pentru creșterea copilului

După doi ani care au fost dedicați creșterii fiului său, Aksel, Magda Pălimariu se întoarce la Pro TV. Prezentatoarea TV a vorbit deschis despre emoțiile și bucuria acestei reîntoarceri în televiziune, pentru a prezenta Vremea.

Vedeta și-a amintit și de începuturile sale în televiziune, menționînd faptul că a venit la Pro TV în urmă cu 17 ani.

„Mă bucur să revin la muncă pentru că iubesc ceea ce fac și chiar îmi era dor. Pe de altă parte, am inima strânsă pentru că Aksel m-a știut mereu acolo, în acești doi ani. Recunosc: cred că am eu mai multe emoții pe acest subiect, dar sunt convinsă că va fi bine. Nu sunt nici prima, nici ultima mamă care trece prin asta.

La PRO TV am venit în urmă cu 17 ani, însă primii bani i-am câștigat imediat după terminarea facultății, atunci când am început să lucrez la un alt post de televiziune', a spus vedeta pentru ciao.ro.

Ce spune vedeta despre mutarea soțului ei, Ionuț Eriksen, în țară

Magda Pălimariu a menționat și posibilitatea mutării soțului ei, Ionuț Eriksen, în România. Prezentatoarea TV a spus că este o opțiune ca partenerul ei de viață să se stabilească în țara noastră.

„E clar că, din momentul în care voi începe munca, dinamica se va schimba și trebuie să vedem cum ne acomodăm noului program, în primul rând ca să-i fie bine lui Aksel. Cât despre mutarea în țară, da, este și aceasta o opțiune <>', a mai adăugat ea.

Magda Pălimariu și soțul ei au o relație la distanță

Magda Pălimariu și soțul ei, Ionuț Eriksen, au o relație la distanță. Se pare că prezentatoarea TV nu este deloc deranjată de acest lucru, deoarece ea și partenerul ei de viață vorbesc pe cameră.

 „Este așa cum ne dorim și atunci e bine așa cum ne dorim. Ajută tehnologia, exact, Aksel vorbește cu el în fiecare zi, pe cameră', a povestit prezentatoarea la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton