Magda Pălimariu și soțul ei au o relație la distanță. Vedeta se reîntoarce în televiziune după doi ani de pauză: „Acum vine el, eu nu pot să duc copilașul, să îl port pe avioane și atunci e normal să vină el”

 Tudorache Simona
.

Magda Pălimariu își pregătește revenirea la PRO TV după doi ani de pauză. Prezentatoarea rubriciii Meteo a născut și a ales să dedice acest timp creșterii fiului său, Axel. Dacă ea și copilul sunt aici, soțul Magdei Pălimariu locuiește în Norvegia, pentru că acolo are serviciul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

O vreme vedeta a fost cea care a făcut naveta, acum rolurile s-au schimbat și această sarcină îi revine lui Ionuț Eriksen. Magda Pălimaru a acceptat această relație la distanță Prezentatoarea spune despre soțul său că își vede copilul zilnic, dar cu ajutorul tehnologiei, pe cameră.

magda-palimariu-7magda-palimariu-7

Magda Pălimariu se reîntoarce pe sticlă

Magda Pălimariu abia așteaptă să revină în televiziune, după ce a a ales să se ocupe de copilul ei timp de doi ani, sa îi vegheze pașii și să îi fie aproape.

„Mă întorc la muncă, se termină cei doi ani de stat acasă, cu copilul. Concediul maternal se cam termină și revin la Meteo. Îmi doresc să revin la muncă pentru că doi ani cred că sunt mai mult decât de ajuns', a explicat Magda Pălimariu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Cine o ajută pe Magda Pălimariu cu Axel

Vedeta s-a ocupat singură de Axel, dar a beneficiat uneori de ajutorul mamei sau al soțului, care lucrează în Norgevia, dar vine periodic acasă.

„Câte puțin poate mama sau soțul, dar, în rest, am fost singură mereu cu Axel. El (n.r. soțul Ionuț Eriksen) stă în Norvegia, el vine la noi, s-au inversat rolurile. Acum vine el, eu nu pot să duc copilașul, să îl port pe avioane și atunci e normal să vină el', a povestit ea la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Culiță Sterp, mesaj pentru mama Geta și pentru iubita lui, Daniela Iliescu, după scandalul dintre ele: „Încercați și voi, din respect pentru mine, că acum…”. Ce a spus artistul despre socrii lui

Citește și: Bella Santiago a fost victima fraudelor online și a rămas fără banii de la Te cunosc de Undeva: „Sunt absolut șocată. A scos câteva mii de euro de pe contul meu. Am primit un mesaj și…'. Cum a căzut în capcana hoților

Citește și: George Restivan dezvăluie adevăratele motive ale despărțirii de Adriana Bahmuțeanu. Mara Bănică ar fi fost implicată: „Erau hotărâți să distrugă fericirea Adrianei cu mine. A căzut în capcana lor'

Citește și: Gabi Bădălău plănuiește să-și ia copiii în București, ca să nu mai locuiască la Constanța, cu mama lor, Claudia Pătrășcanu: „Sunt convins că băieții au un viitor mult mai bun lângă mine și lângă familia mea. O să lupt…'

Citește și: Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: „Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească…”. Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

Magda Pălimariu și soțul ei au o relație la distanță

Vedeta s-a obișnuit cu această relație la distanță și nu o consideră o problemă. „Este așa cum ne dorim și atunci e bine așa cum ne dorim. Ajută tehnologia, exact, Axel vorbește cu el în fiecare zi, pe cameră', a adăugat Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu este căsătorită cu Ionuţ Eriksen, CEO-ul unui lanţ de clinici şi laboratoare dentare, dar şi Preşedintele al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo.

„Ne-am cunoscut prin intermediul unor cunoștințe comune și totul a venit de la sine. Nu a fost nimic special. Evident, pentru noi a fost, dar nu a fost nimic diferit față de ce trăiesc alte cupluri. Am vorbit mult, ne-am dat seama că avem interese, valori și gânduri comune, ne-am îndrăgostit, am devenit sprijin unul pentru altul, ne-am dat seama că viitorul nostru este împreună și… asta a fost”, povestea Magda Pălimariu pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton