Magdalena Chihaia a luat foc după ce Deea Maxer a spus că vine ca MC la nunta ei cu Dinu, pe 2.000 de euro: "Ea și fostul meu soț nu au ce să caute"

 Dumba Gabriela
.

Magdalena Chihaia a avut o reacție acidă după ce Deea Maxer a spus că ar merge ca MC la nunta sa cu Dinu, pe un tarif de 2.000 de euro. Logodnica lui Dinu Maxer nu a gustat gluma fostei soții a artistului și i-a transmis că nu are ce căuta la nunta lor. Același mesaj i l-a transmis și fostului ei soț, în eventualitatea în care i-ar putea trece prin cap să apară la nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Deea Maxer a menționat, recent, pe conturile sociale, mai în glumă, mai în serios, că ar merge la nunta lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia, dar numai în calitate de prezentatoare de evenimente, pe un onorariu de 2.000 de euro. Doar că, viitoarea mireasă nu a gustat gluma ei.

cine-este-magdalena-chihaia-iata-cu-ce-se-ocupa-actuala-iubita-a-lui-dinu-maxercine-este-magdalena-chihaia-iata-cu-ce-se-ocupa-actuala-iubita-a-lui-dinu-maxer

Magdalena Chihaia, reacție acidă pentru Deea Maxer

Dinu Maxer și logodnica lui, actrița Magdalena Chihaia, se pregătesc să își oficializeze povestea de dragoste, după o cerere romantică în căsătorie în Veneția, într-o gondolă. Dinu a plănuit din timp surpriza pentru Magdalena, femeia care i-a pansat rănile după divorțul de Deea Maxer. Dinu și Magdalena au o relație de un an de zile, iar în acest timp solistul de la AXXA s-a convins că artista este jumătatea lui adevărată.

Întrebată, pe rețelele de socializare dacă va merge și ea la nunta fostului soț. Deea Maxer a oferit un răspuns ironic: „Desigur, prezint nunți ca MC, onorariu 2.000 de euro cu contract pe propria firmă'.

Logodnica lui Dinu, Magdalena Chihaia, a avut o reacție tăioasă și a spus clar că nici bărbatul cu care ea a fost căsătorită și nici Deea Maxer nu vor fi invitați la marele eveniment.

„Nu, bineînțeles că nu. Face parte din trecutul lui Dinu, așadar, nici ea și nici fostul meu soț nu au ce să caute la nunta noastră', a declarat Magdalena Chihaia, conform Click.ro.

Dinu Maxer are doi copii din căsnicia cu Deea Maxer, pe Andreas (13 ani) și pe Maysa (4 ani). Magdalena a mai dezvăluit în ce relații este cu Deea, mama copiilor lui Dinu Maxer: „Păstram o relație ok pentru că suntem educați și pentru că este mama copiilor lui Dinu, atât'.

Citește și: Dorian Popa, actor principal în comedia Mentorii, în care joacă și Cătălin Bordea: „M-a convins scenariul. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este…’

Citește și: Delia Budeanu a lansat cartea „Jurnal. Rațiune și sensibilitate’, în care povestește multe dintre memoriile sale: „Mirosul busuiocului și al mentei, exalat la orice mișcare a bunicii, mă îmbia și mă reconforta’

Citește și: Bursucu a dezvăluit cum l-a convins Adrian Minune să prezinte nunta fiicei lui, Adriana: „Prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă’

Ce relație are Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer

Aflat într-o vacanță pe litoralul românesc, Dinu Maxer a publicat, recent, pe rețelele de socializare o fotografie alături de viitoarea lui soție, Magdalena Chihaia, dar și de copiii săi, toți patru fiind cu zâmbetul pe buze și foarte apropiați, ca un adevărat tablou de familie.

Fanii au comentat imediat și mulți i-au complimentat, astfel că mai apoi Magdalena Chihaia a făcut și primele declarații despre relația cu copiii lui Dinu Maxer.

Logodnica lui Dinu Maxer a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu copiii artistului și au numeroase activități împreună, mai ales acum, când se află la mare.

E foarte frumos la mare! Eu de mică am considerat Mamaia a doua casă. Mai ales că părinții mei chiar au avut un apartament aici, vreo 10 ani, exact lângă Satul de Vacanță. Așadar, am păstrat această tradiție, în fiecare vară. E foarte frumos aici pentru că suntem toți 4, avem și activități artistice în fiecare seară. Ne înțelegem foarte bine și ne bucurăm de toate perioadele petrecute împreună în formula completă‘, spune Magdalena pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton