Magdalena Chihaia, primele declarații după ce Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie, la Veneția: "M-a șocat, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul. După ce am spus DA..."

 Dumba Gabriela
.

Magdalena Chihaia a făcut primele declarații după ce Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie, săptămâna trecută, la Veneția. A fost un moment romantic, cei doi se aflau în gondolă și bruneta spune că a fost șocată când a auzit marea întrebare, deși își dorea foarte mult să se mărite cu Dinu. Magdalena Chihaia a povestit cum s-a întâmplat totul și ce a simțit în acele momente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

După divorțul de fosta soție, Dinu Maxer și-a refăcut viața alături de Magdalena Chihaia și, la un an și trei luni de când au decis să formeze un cuplu, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în timpul unei plimbări cu gondola și într-un decor romantic.

colaj-dinucolaj-dinu

Ce a simțit Magdalena Chihaia când a cerut-o Dinu Maxer în căsătorie

Aflați într-o escapadă la Veneția, Dinu Maxer și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe Magdalena Chihaia. În timp ce se plimbau cu gondola, artistul a scos telefonul, sub pretextul că vrea să facă o fotografie cu iubita lui.

Vizibil emoționat, el i-a adresat marea întrebare Magdalenei Chihaia, într-o manieră foarte poetică. Actrița a acceptat să-i fie soție, iar Dinu i-a pus pe inelar o bijuterie rafinată. Apoi s-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional.

„A fost un amalgam de sentimente. Îmi doream, nu mă așteptam să fie acolo, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul. Nu mă așteptam să fie familia de față, nu mă așteptam ca mama să știe înaintea mea, deoarece nu s-a mai întâmplat niciodată acest lucru. A fost cu atât mai emoționant faptul că ai mei sunt și în vârstă și pentru ei a fost ceva ieșit din comun.

Dacă până acum îl vedeau ca pe băiatul lor, acum îl văd mai sus decât băiatul lor. Oricum îl divinizează ai mei și l-au divinizat încă de la început. Au văzut și o transformare la mine că sunt mult mai zen de când sunt cu Dinu. Aveam acea neliniște de necompletare. Degeaba faci lucruri frumoase dacă nu ai cu cine să le împărtășești, degeaba muncești până nu mai poți dacă te duci acasă și nu te așteaptă nimeni. Automat erau goluri, era un gol foarte mare.', a spus Magdalena Chihaia, în cadrul emisiunii Online Story, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

Momentul fericit pe care l-a trăit a făcut-o să se detașeze complet de tot ce era în jurul ei atunci. 

„Da, pe mine m-a șocat. Cred că am fost amândoi foarte emoționați, după ce am spus DA și ne-am luat în brațe și ne-am sărutat, noi nu am mai auzit absolut nimic în jurul nostru, nu mai era gondolă, nu mai era muzică, mama, tata. Ei mi-au cântat „La mulți ani!' și eu nu am conștientizat. Eu am conștientizat abia după, când am văzut pe filmare.', a mai adăugat logodnica lui Dinu.

Citește și: Cum a demonstrat Dinu Maxer că are studii medicale. Artistul a răbufnit: „Am dobândit acest certificat de medic specialist de familie. În cadrul examenului am luat nota 9,36

Citește și: Ce relație are Dinu Maxer cu părinții Deei Maxer, după divorț: „Au fost niște chestii…’. Fostul socru i-a adresat vorbe dure artistului, în trecut

Dinu Maxer a plănuit cererea în căsătorie cu mama viitoarei sale soții

Dinu Maxer a povestit cu lux de amănunte cum a decurs cererea în căsătorie, care a avut loc în prezența părinților coregrafei. 

 „Am fost alături de părinții Magdei, care erau de o săptămână acolo, împreună cu vărul ei din Germania, un violonist de excepție. De fapt, ei au fost cei care ne-au invitat acolo, nu veniți și voi câteva zile, eu am zis stai să văd care este programul. Și uite așa am reîntregit familia acolo.

Am petrecut două zile la Bologna, înainte de Veneția. Pentru mine a fost pentru prima oară când am mers la Veneția, Magda a fost deja de vreo trei-patru ori, și la carnaval. Și atunci am decis să filmăm acolo valsul nostru, aducă piesa „Jumătatea perfectă”, pe care am lansat-o anul acesta de Valentine s Day. Este o piesă pentru tinerii căsătoriți. 

Eu am complotat cu mama Magdei, care știa tot ce am de gând să fac. A fost doar în doi complotul. Am întrebat-o care e locul perfect pentru cerere, a zis Veneția, în gondolă. Ne-am urcat cu toții în gondolă, împreună cu părinții Magdei. Era gata să nu fie așa, din cauza problemelor de sănătate și a căldurii. Eu vroiam să am spectatori, să fie momentul împărtășit. Și la sfârșitul circuitului, care a durat vreo 45 de minute, i-am pus marea întrebare, pe care am gândit-o două zile', a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton