Magicianul Marian Râlea, urare specială și emoționantă de 8 Martie, Ziua Femeilor: ”Voi chiar puteți, chiar sunteți magicieni”

 Calin Maria Bianca
.

Magicianul Marian Râlea, urare specială și emoționantă de 8 Martie – Ziua Femeilor. Toată lumea știe faptul că azi este Ziua Internațională a Femeilor, astfel că fiecare bărbat a ținut să trimită câte un mesaj frumos femilor speciale din viața sa, începând de la mamă, până la partenera de viață. Ei bine însă, magicianul Marian Râlea a scris o urare neașteptată pentru toate femeile din marea lui comunitate din mediul online, fie că au mai auzit aceste aprecieri și laude, fie că nu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Magicianul Marian Râlea a dorit ca azi, de 8 Martie, când este sărbătorită Ziua Femeii, fiecare ființă de sex feminin să se simtă specială și iubită. Nu mai este un secret faptul că în ziua de azi, în România, femeile sunt destul de rar apreciate de către bărbați. Ei bine, pentru cele care au primit sau nu mesajul de dragoste și apreciere din partea sexului masculin din viața lor, Marian Râlea a decis să scrie și el o urare!

ndg0mzeyytq1otgwy2zimdc1ytq1nznjndu.thumb_ndg0mzeyytq1otgwy2zimdc1ytq1nznjndu.thumb_

Marian Râlea a impresionat mai mult de 5000 de urmăritori din mediul online. Postare sa a fost pe placul multor femei, dar și pe cel al bărbaților. Magicianul a primit sute de mulțumiri în secțiunea comentariilor, iar totodată și numeroase mesaje de laudă.

Citește și: Ce flori nu trebuie să dăruiești niciodată pe 8 Martie. De ce nu e bine să oferi lalele galbene

Citește și: Horoscop 8 martie 2023. Trei zodii au parte de surprize în plan sentimental

Citește și: Vlăduța Lupău a împlinit 32 de ani. Cum a petrecut: 'Cam despre asta este vorba acum'

Citește și: Cum a aflat Manuela Hărăbor că fiul ei suferă de autism: „A început o regresie. Medicii nu-i găseau diagnostic”

Marian Râlea, urare specială de Ziua Femeilor

Marian Râlea și-a luat prin surprindere mare comunitate de fani din mediul online. Fără a sta pe gânduri, îndrăgitul magician a decis că este momentul să scrie câteva gânduri despre ceea ce înseamnă pentru el Ziua Femeilor, cât și despre cum vede el ființa care aduce frumosul în viața oricui. Nu a ezitat și și-a dat frâu liber sentimentelor, stărilor, amintirilor, astfel că a scris un mesaj ce i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

'Pentru ca nu ne lasati sa murim de foame. Pe bune, ne-ati vazut cum gatim?
Pentru ca mirositi in-cre-di-bil de frumos.
Pentru ca va puneti alarma cu 10 minute mai devreme, sa fiti sigure ca ne trezim.
Pentru ca ne dati cu crema aia ingrozitoare de plaja sa nu ne arda soarele.
Pentru ca ne obligati sa bem apa.
Pentru ca ne cumparati haine. Am fi in stare sa purtam acelasi tricou 2 saptamani. Ba chiar si la nunta. A noastra!
Pentru ca va ocupati de vacante, cazari si bilete de avioane. Fara voi, vizitam maxim Focsani in viata asta. Si poate Clujul, desi pana in Ardeal…
Pentru ca va prindeti cand mintim. De pe ce planeta veniti?
Pentru ca fosniti pungile dimineata cand suntem mahmuri. Aia e, o meritam!
Pentru ca sunteti cele mai frumoase. Mai ales cand va treziti.
Pentru ca ne cumparati fructe. La cat de lenesi suntem, cred ca am fi incercat doar corcoduse si mere in viata asta.
Pentru ca aveti rabdare sa curatat kiwi.
Pentru ca ne lasati sa reparam chestii prin casa, desi, sa fim seriosi, voi cu un ciocan si 3 cuie, ati fi in stare sa construiti o casa de la zero.
Pentru ca aratati incredibil pe tocuri sau in tenisi. In tricou sau in rochie. In camasile noastre.
Pentru ca mirositi a mare, a dulceata de visine si a copilarie. Cu voi, in fiecare zi e vacanta de vara.
Pentru ca voi chiar puteti, chiar sunteti magicieni! Putem si noi, dar avem nevoie sa credeti in noi.
Pentru toate astea si nu numai: La multi ani, femei #abracadabra! Cu drag, Noi, ceilalti magicieni. Aia aiuriti!
', este mesajul scris de Marian Râlea pe pagina lui de Facebook.

Mircea Radu, mesaj emoționant de Ziua Femeilor

Ei bine, nu doar Marian Râlea a fost cel care a surprins femeile până la lacrimi cu mesajul special pe care l-a scris în mediul online. Și Mircea Radu, fostul prezentator TV a scris o urare emoționantă despre cum vede el femeia din punct de vedere al unui bărbat, dar și despre cât de multe trebuie apreciată o femeie.

'E 8 Martie. E ziua ta, Femeie.

De fapt, ziua ta e oricând, încă de la începutul vieții pentru că așa sunt croite lucrurile. E ziua ta încă de atunci de când ne-ai privit adânc în ochi, cum numai tu știi, de s-au cutremurat munții și sufletele, ne-ai acoperit cu sărutări, ne-ai mângâiat și ne-ai dat nouă bărbaților să mușcăm din măr. Ne-ai zis că nu se va întâmpla nimic, doar o gură să luăm…Și s-a întunecat. Dar noi, bărbații, chiar și în întunecimea asta a noastră în care orbecăim, știm că azi e ziua ta, Femeie. E azi și e oricând. Chiar și noaptea.', a scris Mircea Radu pe pagina lui de Facebook.

Mesaje de 8 Martie

Mainile mamei sunt facute numai din iubire, si, de aceea, copii adorm atat de usor in ele. La multi ani, mama!


Iti multumesc cu toata fiinta mea si vreau sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul acest lucru, sa stii ca te iubesc, iar acest sentiment nu va disparea niciodata din mine. La multi ani mama!


La multi ani pentru femeia pe care am iubit-o din prima clipa din viata mea si pe care o voi iubi pana la sfarsitul vietii mele! Te iubesc mama si iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.

Cineva te iubeste si va avea grija de tine mereu, te pupa feciorul tau mai mic! La multi ani mama!


Esti prima persoana care ma vazut, esti prima cui i-am spus primul cuvint, esti prima persoana cu care am facut primii pasi, esti persoana care m-a dus prima zi la scoala, esti persoana care era alaturi mereu.. Esti prima persoana din inima mea! La multi ani Mama!


La multi ani mama! Te iubesc si nu am cuvinte care ar putea sa descrie cat de mult te iubesc si cat de mult iti multumesc pentru tot!


La multi ani cu sanatate! Domnul sa-ti dea de toate. Sanatate, fericire, Liniste si multa iubire. Sa-ti mai deie multa pace, Bucurii si bunastare. La multi ani cu bucurie. Cum iti doresti, asa sa fie!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton