Mai are două săptămâni și naște! Adelina Pestrițu e pe ultima sută de metri cu pregătirile!

 Dana Enache
.

Doar două săptămâni mai are Adelina Pestrițu și va trăi cea mai mare bucurie din viața ei: o va ține în brațe pe fetița ei, Zenaida Maria. Emoțiile sunt mari, pregătirile sunt în toi, iar vedeta vine azi, la Interviurile VIVA!, pentru a ne împărtăși totul, înainte de marele eveniment. 

Adelina Pestrițu e într-o formă de zile mari! S-a îngrășat doar câteva kilograme, arată extrem de bine și are o energie care ar face invidioasă orice femeie! Prin urmare, nici nu ai spune că mai are doar două săptămâni și naște! Adelina vine azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 13.00, pentru a ne spune ultimele noutăți despre venirea pe lume a fetiței sale, Zenaida Maria.

Zenaida Maria va fi tratată ca o prinţesă! Are deja un pătuţ confortabil, o măsuţă unde mămica ei o va schimba, un dulap plin cu haine asortate, colorate, inscripţionate cu numele ei. Unde mai pui că deja are şi prima pereche de pantofi sport, exact ca cei purtaţi de mama sa…

Naște natural sau prin cezariană? Și-a pregătit bagajul de maternitate? Ce emoții îl încearcă pe iubitul ei, Virgil? Aflăm totul azi, la Interviurile VIVA!, începând cu ora 13.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton