O mai ții minte pe Aimee din telenovela Inimă Sălbatică? Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana Colchero, la 55 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

O mai ții minte pe Aimee din telenovela Inimă Sălbatică. În anii ’90, telenovela „Inimă sălbatică” a fost una dintre cele mai iubite producții de către publicul român. Protagoniștii erau trei actori sud-americani, ce au definit era telenovelelor. Este vorba despre Eduardo Palomo, care interpreta rolul rebelului Juan, superba Edith Gonzales și pasionala Ana Colchero. Dintre aceștia, doar actrița Ana Colchero mai este azi în viață. Artista în vârstă de 55 de ani este aproape neschimbată și a renunțat la actorie, pentru a deveni o scriitoare de succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O mai ții minte pe Aimee din telenovela Inimă Sălbatică. Telenovela-fenomen „Inimă sălbatică” a avut un succes răsunător în anii ’90, când a fost difuzată și de Televiziunea Română. Românii erau fascinați de povestea personajelor și în fiecare după-amiază așteptau cu sufletul la gură încă un episod din producția sud-americană. Protagoniștii erau actorii Eduardo Palomo, ce-l interpreta pe Juan, un rebel al mărilor, și două domnișoare de familie nobilă interpretate de Edith Gonzales și Ana Colchero.

screenshot-2023-07-25-130121screenshot-2023-07-25-130121

O mai ții minte pe Aimee din telenovela Inimă Sălbatică

În mod absurd, Eduardo Palomo a murit în 2003, din cauza unui infarct, iar Edith Gonzales s-a stins din viață în 2019, în urma unei lungi bătălii cu o boală necruțătoare, cancerul. Actrița de origine mexicană, Ana Colchero, azi în vârstă de 55 de ani, este singura care a supraviețuit a ceea ce mulți numesc „Blestemul – Inimă sălbatică”. În prezent se bucură de o carieră de succes ca scriitoare, după ce a decis să se retragă din lumea telenovelelor.

Citește și: Îl mai ții minte pe Eduardo Palomo din telenovela Inimă Sălbatică? Ce fac acum copiii lui, la 17 ani de la moartea fulgerătoare a actorului

Citește și: Blestemul telenovelei „Inimă sălbatică': nu doar Edit Gonzales a murit, ci și actorul din rolul principal și scenarista. Toți la vârste neașteptate!

Ana Colchero și-a început cariera de actriță la vârsta de 19 ani, însă marele succes l-a cunoscut cu rolul din telenovela „Inimă sălbatică”, produsă în 1993. Ana Colchero avea 25 de ani atunci când a fost selectată să joace rolul pasionalei Aimeé De Altamira, o domnișoară de familie nobilă, lipisită de scrupule, îndrăgostită de rebelul Juan, interpretat de Eduardo Palomo.

Ana Colchero, conflictul din cauza căruia s-a retras din lumea telenovelelor

Ana Colchero a fost foarte apreciată atât de public, cât și de critici pentru rolul din „Inimă sălbatică”, fapt care i-a adus distincția de „Revelația feminină a anului”, la prestigioasele premii „TV y Novelas”, din 1994.

După „Inimă sălbatică”, Ana Colchero a fost distribuită în rolul protagonistei principale din telenovela „Alondra”. Deși se bucura de o carieră de succes, ca actriță, Ana Colchero a decis să se retragă.

Artista avea să accepte totuși să joace în telenovela „Nada personal”, unde a interpretat rolul feminin principal, care a scos-o din conul de umbră în care se retrăsese, aducându-i din nou aprecierile publicului pentru talentul său.

La începutul anului 2000, când reușise să devină una dintre cele mai solicitate actrițe de telenovele, a decis să părăsească scena publică după un conflict cu studiourile América Televisión, pentru care filma telenovela „Isabella, o femeie îndrăgostită', notează Trome.com.

Ana Colchero, activistă și scriitoare

Ana Colchero a devenit activistă și a început să apere cauze precum mișcarea zapatistă din Mexic și lupta anti-globalizare.

În prezent Ana Colchero este scriitoare. În 2006, a lansat primul său roman: ‘Entre dos fuegos’, care unui bărbat avid după putere politică. A doua lucrare literară se numește „Los hijos del tiempo' și este un roma futurist, în care acțiunea se desfășoară în anul 2060 la New York.

FOTO: facebook, Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton