Maia Morgenstern, la 20 de ani după filmul Patimile lui Hristos: "A fost multă suferință la vremea aceea"

 Dumitrache Laura
.

Maia Morgenstern este cunoscută la nivel internațional după ce a interpretat-o pe Fecioara Maria în filmul „Patimile lui Hristos”. Recent, s-au împlinit 20 de ani de la difuzarea peliculei regizate de Mel Gibson. Invitată la conferința „Urmează-ţi visele, transformă-şi viaţa”, actrița a vorbit despre proiectul care i-a adus numeroase controverse.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actrița Maia Morgenstern a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a jucat rolul Fecioarei Maria în filmul „Patimile lui Hristos”. Recent s-au împlinit două decenii de la lansarea proiectului, iar actrița a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre proiectul lui Mel Gibson. În timpul filmărilor, Maia Morgenstern era însărcinată.

Maia Morgenstern patimile lui HristosMaia Morgenstern patimile lui Hristos

După difuzarea filmului au existat numeroase controverse, dar în ciuda acestora, Maia Morgenstern a rămas cu bucuria de a fi participat la un proiect de succes. Mai mult, vedeta a mărturisit că este onorată pentru că a fost aleasă să joace în filmul Patimile lui Hristos.

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos:„Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată'

Citește și:Maia Morgenstern, din nou la Hollywood! Va juca și în „Patimile lui Hristos 2:Învierea”: „Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii”

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit:”Relația noastră a fost relaxată până la un punct”

Citește și: Diana Gureșoaie a fost externată din spital, după ce era să-și piardă piciorul. Cu se simte acum:„Sunt imobilizată la pat'

Maia Morgenstern, la 20 de ani după „Patimile lui Hristos”

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. A fost aleasă pentru a juca în filmul regizat de Mel Gibson, Patimile lui Hristos. Astfel, Maia Morgenstern a devenit cunoscută la nivel internațional. Recent, s-au împlinit 20 de ani de la lansarea filmului, iar la conferința „Urmează-ți visele, transformă-ți viața”, din cadrul SMARTFest, Maia Morgenstern a vorbit despre proiectul Patimile lui Hristos. În ciuda tututor controverselor apărute în urma lansării filmului, Maia a declarat că este bucuroasă pentru că a fost aleasă pentru acest rol.

Au trecut 20 de ani fix, au trecut 20 de ani pentru că Isadora, iezişorul cel mic, se afla aici, undeva sub inimioara mea. Vorbesc despre ‘The Passion of the Christ’ cu mare emoţie, cu bucurie, cu mândrie. Filmul a fost întâmpinat de o adevărată volbură de controverse şi nu ascund faptul că a fost multă suferinţă la vremea aceea, prin întreaga controversă, dar lucrurile s-au aşezat cumva. Rămâne însă bucuria de a fi participat la un asemenea proiect de asemenea anvergură, rămâne bucuria de a fi fost aleasă, a declarat Maia Morgenstern, potrivit agerpres.

Maia Morgenstern, despre actorul Mel Gibson

Maia Morgenstern a vorbit și despre actorul și producătorul Mel Gibson. Actrița a declarat că a rămas profund impresionată de modul în care acesta îi respecta pe toți cei care participau la realizarea producției. Maia Morgenstern a afirmat că Mel Gibsin a decis să-i transmită scenariul filmului după ce a văzut pelicula „A şaptea cameră”.

Am citit scenariul şi m-a întrebat apoi dacă mi-a plăcut scenariul. Păi dacă mi-ar fi dat să joc şi pisica numărul 3 m-aş fi dus acolo să particip la realizarea filmului. Faptul că mi s-a adresat în felul ăsta, că a fost interesat care este părerea mea, opinia mea. A fost un gest de mare respect, de mare consideraţie. A tratat fiecare colaborator participant la realizarea filmului, a acestui proiect, cu cel mai mare respect, fie că vorbeam despre tehnicieni, fie că vorbeam despre actori din linia întâi, din linia a doua de unde ar fi fost şi-a tratat colaboratorii cu cel mai mare respect. Am simţit că mă angajez cu tot sufletul, mintea cu toată energia, cu tot ce pot”, a arătat actriţa.

Ce i-a impus Maia Morgenstern actorului care a jucat rolul lui Iisus Hristos

Rolul din filmul  „Patimile lui Hristos' a făcut-o celebră peste hotare pe Maia Morgenstern. În spatele acestui mare succes au fost multe ore de muncă, iar actrița a spus ce condiție i-a impus lui Jim Caviezel, actorul care l-a intepretat pe Iisus Hristos. Actrița i-a cerut acestuia să joace scena mama-fiu în limba aramaică pentru ca amândoi să fie la același nivel.   

„Țin minte că Jim Caviezel, cel care l-a interpretat pe Iisus, mi-a propus.Stii, e o scenă grea, e o scenă cu Iisus și mama, hai să o facem în limba engleză pentru a stabili coordonatele, să vedem din punct de vedere emoțional, energetic. Am spus nu.  Hai să pornim amândoi de la 0. Limba aramaică nu o vorbim, hai să încercăm să construim scena de la 0. Ce știm, ce nu știm, ce ne înțelegem, cât de atenți suntem, care este adevărul, sinceritatea. Am pornit din același punct de spaimă, de teamă, repetaserăm cuvintele. Dar nu erau cuvintele pe care le folosim în fiecare zi, cum ne adaptăm, cum ne ascultăm', a dezvăluit actrița în emisiunea  „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton