Maia Morgenstern joacă rolul principal în filmul O secundă. Detalii de culise: „Sper să nu intre nimeni în depresie după vizionare”

 Radulescu Ruxandra
.

Maia Morgenstern joacă rolul principal în filmul O secundă. Regizorul filmului „O secundă', cu Maia Morgenstern în rolul principal, dezvăluie detalii de culise. Octavian Iacob este tânărul regizor al filmului „O secundă”, ce beneficiază de o distribuție de excepție, rolul principal revenindu-i marii actrițe Maia Morgenstern. Este primul film al regizorului Octavian Iacob, după ce a absolvit Academia de Film din New York, iar așteptările sunt foarte mari. Pelicula abordează un subiect foarte delicat și actual pentru societatea din ziua de azi, și anume, depresia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern joacă rolul principal în filmul O secundă. Octavian Iacob este un tânăr regizor, absolvent al Academiei de Film din New York, care a revenit în România, pentru a realiza filmul „O secundă”. Este vorba de un proiect ambițios, care a reușit să adune nume mari de actori din România, cum ar fi Maia Morgenstern, Constantin Cotimanis și Monica Davidescu. Filmul „O secundă”, în regia lui Octavian Iacob, va avea premiera în toamna acestui an.

screenshot-2023-04-28-141837screenshot-2023-04-28-141837

Maia Morgenstern joacă rolul principal în filmul „O secundă'

Octavian Iacob a oferit detalii din culisele filmului „O secundă” și despre obstacolele întâmpinate în realizarea unei producții cinematografice în România. Proaspătul absolvent promite un film calitativ, cum nu a mai existat până acum în cinematografia autohtonă.

Citește și: Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol: ‘M-am pregătit mult. A fost ca într-un film’. Și fiica lor a fost implicată

Citește și: Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: „M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează'

Pasiunea spune totul, în funcție de ceea ce vrei să faci în viață. În România, e destul de greu, nu este imposibil, dar este interesant că întâlnești oameni cu care poți să faci treabă bună. Riscul era mai mare să nu iasă, pentru că în România este greu să faci rost de buget, e un drum complicat, anevoios, și, atunci, premisele ca să iasă ceva mediocru sunt destul de mari. Într-un final, am reușit să facem un produs extrem de calitativ, cum nu s-a mai făcut până acum în țară, o să fie ceva nou.„, a declarat cu încredere, tânărul Octavian Iacob, pentru Impact.

Regizorul filmului „O secundă', detalii de culise

Octavian Iacob a absolvit în 2018 Academia de Film din New York, iar pelicula „O secundă” este primul său proiect. Cu toate acestea a avut marele noroc ca mulți actori de marcă din România să fie de acord să facă parte din distribuție, iar printre aceștia îi amintim pe Maia Morgenstern, în rolul principal, Constantin Cotimanis, sau Monica Davidescu.

Am onoarea ca, la debut, să îi am în film pe Maia Morgenstern, Constantin Cotimanis, Monica Davidescu. Sunt oameni excepționali, care au crezut în ideea mea. Au vrut să vină, pentru că avem un scenariu și o poveste diferite. Emoția este pe umerii mei.„, a declarat Octavian Iacob.

Filmul „O secundă” abordează subiectul depresiei

Subiectul abordat de Octavian Iacob în filmul „O secundă” este depresia, o afecțiune de care suferă tot mai multe persoane din ziua de azi. Tânărul regizor a declarat că filmul este inspirat din fapte reale.

După pandemie, cam toți am văzut cum e depresia. Este inspirat din fapte reale, chiar și din viața mea. Este vorba despre depresia psihotică' și vedem viața unui filantrop. Este de origine română, crescut în Canada, vine înapoi, în țară, are pozele perfecte pe social media, viața perfectă, pe care o vedem, dar noi nu știm, de fapt, ce se ascunde în spatele acestui om. Este o traumă, o dramă mult mai mare! Este un film de acțiune, foarte interesant. Sper să nu intre nimeni în depresie după vizionare.„, a conchis Octavian Iacob, pentru aceeași sursă.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton