Maia Morgenstern era la o nuntă cu mulți medici în timpul exploziilor din Crevedia: "Deodată, sala de bal s-a golit. Doctorii au plecat la datorie"

 Dumba Gabriela
.

Actrița Maia Morgenstern a povestit pe Facebook că era la o nuntă atunci când s-au produs exploziile de la Crevedia, în care au fost răniți 56 de oameni, iar doi și-au pierdut viața. Maia Morgenstern povestește că la nunta respectivă se aflau foarte mulți medici invitați, iar dintr-o dată s-a golit sala, ea neștiind la vremea aceea ce s-a întâmplat. Ulterior, actrița a aflat despre explozii și a realizat că medicii au plecat de urgență spre spitale, unde era nevoie de ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urma exploziilor de la stația de GPL din Crevedia care au avut loc sâmbătă seara un cuplu căsătorit a încetat din viață. În total au rezultat 58 de victime, dintre care cei doi soți care și-au pierdut viața. Maia Morgenstern se afla la o nuntă în acel moment și nu știa ce s-a întâmplat, însă medicii prezenți printre invitați au plecat în toiul petrecerii spre spitale, pentru a se ocupa de răniți.

180166680_334373324712886_1535878916129441633_n180166680_334373324712886_1535878916129441633_n

Ce s-a întâmplat la nunta unde era invitată Maia Morgenstern, în timpul exploziilor de la Crevedia

Maia Morgenstern a povestit, în cadrul unei postări publicate pe Facebook, faptul că în momentul în care s-au produs exploziile de la stația GPL din Crevedia, se afla o nuntă. Actrița în vârstă de 61 de ani a menționat că, brusc, sala unde avea loc evenimentul privat s-a golit și că, inițial, nu știa ce anume s-a întâmplat.

„Ieri am fost la petrecere, mare petrecere.
Cu caracter privat, sărbătoare cu bucurie, eveniment important. Hai, să n-o mai fac pe misterioasa: nuntă! Și la nuntă, ca la nuntă! Veselie mare, bucurie, chef! Cum e normal, cum e bine.
Cum avem și dorința și nevoie, din când în când. Da, avem nevoie să petrecem, să chefuim, să dansăm, hai să jucăm, să chiuim.
Ia te uită: cum nu mă lasă autocorrectul să scriu „chiuim'! Tot îmi iese chinuim. În fine: am chiuit! Că de chinuit, nu chinuim destul.
La nuntă, ca la nuntă! Lume multă, Veselie, dans, mâncare bună, băutură, lăutari. Mirii frumoși, nașii fericiți, rude apropiate, rude îndepărtate, prieteni dragi. Prieteni de tot felul! Prieteni de familie, prieteni de-o viață, sau prieteni noi..oameni. Nuntașii! Noi toți! Petreceam fericiți: nuntă, bă! Muzică bună, glume. Râsete. Și iar dans, joc și voie bună. În cel mai bun sens. Și eu? Și eu jucam de mama focului; cam într-un picior (că am fractură de menisc!) da nu-i nimic.
Și deodată..parcă sala de bal s-a golit. Fără multe discuții, fără explicații. Parcă, spun parcă…
Ce s-a întâmplat?! Nu știam, nu-mi era clar
Ce se întâmplă?
Doctorii.

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Tudor Aaron Istodor să iasă din umbra părinților săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ce relație are cu surorile lui: „Nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor…’ / EXCLUSIV

Citește și: ‘Noi nu vorbim deloc cu ei în săptămâna în care plecăm în vacanță…’. De ce Mirela Vaida și soțul ei nu țin niciodată legătura cu cei mici când merg în călătorii, în doi / EXCLUSIV

Doctorii au fost chemați la spitale, care pe unde lucrează.
Fără discuții, fără comentarii. Doctorii au plecat. Au lăsat orice făceau, au lăsat timpul liber, au lăsat…
Doctorii au plecat la datorie. Au fost chemați unde era nevoie de ei, atunci când era novoie de ei. Apoi am încercat să vorbesc la telefon cu prietenii mei, să-mi spună, să mă lămurească. N-au avut timp: erau la spital, acolo unde este nevoie de ei. Salvează vieți
Doctori, medici în fiecare clipă a vieții. Nu au alte priorități
Doctorii sunt prezenți la datorie.
Mulțumim!', se arată în mesajul transmis de actrița Maia Morgenstern pe pagina ei de Facebook. 

Doi morți și zeci de răniți în urma exploziilor din Crevedia

Doi soți din Crevedia se aflau în casă în momentul exploziilor și bărbatul a făcut infarct la fața locului când și-a văzut soția arsă, iar ulterior, doamna s-a stins la spital. Alți 56 de răniți grav au fost transportați la spitalele din țară și străinătate.

Șeful DSU Read Arafat a confirmat moartea celor două persoane.

„Acum a fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces. Dar nu vreau să zic încă un deces din cauza arsurilor, pentru că primul deces, din păcate, a fost soțul doamnei care a decedat și care a făcut infarct miocardic la fața locului și nu era ars. Deci acolo a decedat din cauza infarctului.

De data asta pot să spun că din cauza arsurilor, primul deces, care este soția celui care a decedat ieri și care a avut o suprafață arsă de peste 95%. Deci peste 95% cum v-am explicat și mai devreme, astăzi prognosticul este chiar zero din păcate.”, a spus Raed Arafat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton