Maia Morgenstern, reacție după ce antrenorul de genii Lajos Kristof a fost prins violând un băiat de 14 ani: "Mi-e rău!". Mama copilului crede că și celălalt fiu al ei a fost abuzat

.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Maia Morgenstern s-a declarat șocată să afle că antrenorul de genii Lajos Kristof a fost prins violând un băiat de 14 ani. Din comentariile primite la postarea ei, reiese faptul că actrița a bănuit de mai mult timp că este ceva în neregulă cu Lajos Kristof și le-a atras atenția celor din jurul lui să-l țină sub observație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Kristof Lajos îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor au decis magistraţii de la judecătoria Sectorului 4. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul în vârstă de 39 de ani şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2024_07_1_3_266658_1721567622_03039_favhttps___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2024_07_1_3_266658_1721567622_03039_fav

Maia Morgenstern, șocată după ce antrenorul de genii Lajos Kristoff a fost prins violând un băiat de 14 ani

Maia Morgenstern s-a arătat profund dezamăgită și afectată de informațiile apărute în presă referitoare la antrenorul de genii Kristof Lajos, postând pe Facebook un mesaj profund.

„Nu știu care este adevărul. Nu vreau să răspândesc știri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic. Nu e prima dată. Nu e prima dată când bune mele intenții, dorința de a ajuta, solidaritatea, empatia, gândul bun..sunt pur și simplu terfelite, aruncate la gunoi. Mi-e rău', a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

În comentarii, și mai mulți actori au luat aceași poziție, chiar povestind păreri sau impresii pe care le-au avut după interacțiunile lor cu „antrenorul de genii'.

Directorul de teatru Victor Ioan Frunză povestește în comentariile postării Maiei Morgenstern faptul că își amintește de acest individ, și mai ales de lucrurile pe care le făcea acesta. „Semna petiții pentru desființarea unot teatre și centre culturale, reclama teatrele că nu-i susțin evenimentele', a scris Frunză pe Facebook.

În plus, și șeful de scenă al Tratrului Evreiesc de Stat din București și-a povestit experiența legată de Lajos Kristoff, bărbatul de 39 de ani care a fost prind în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un minor. Când am semnalat că e un escroc…lumea nu credea…am fost luat la băcălie ca de altfel mai mereu…nu aș fi crezut că e în stare de așa ceva…SĂ PRIMEASCĂ CE MERITĂ', a scris pe Facebook Alecu Nicolae Liviu.

Citește și: George Restivan a plecat din România după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Unde s-a mutat afaceristul împreună cu fiul lui

Citește și: Alex Bodi răbufnește după ce Ema Uta a trecut relația lor la „dezamăgiri’. Ce acuzații îi aduce: „Visăm la perfecțiune în relație și avem aspirații…

Maia Morgenstern a bănuit mai demult că este ceva în neregulă cu Kristof Lajos

Oana Popa, fondator al Asociației de Dezvoltare Personală Grigore Popa s-a arătat revoltată, și a răspuns textului postat de actrița Maia Morgenstern, pe Facebook.

„Doamna Maia Morgenstern, suntem  șocați și noi, echipa noastră. Deși, mi-ati atras atenția asupra lui, mai demult, ca nu-i ok cum procedeaza in relatia cu instituțiile care-l ajută si după ce mi-ati povestit cum v-a dezamăgit, am fost mai atentă și am văzut și eu niste nereguli si mai grave. Mai ales ca am copii care vin la noi la spectacol, si fac teatru la el in trupă. Am atras atentia si parinților acestor copii.

Ceva îi ținea acolo. Nu-mi dau seama ce. Are un stil fascinant de a-i vrăji pe copii.iar copiii din spectru autist răspundeau la absolut toate exercitiile si rolurile, exemplar. Iar părinții erau și mai fascinati de el, va dati seama. Degeaba trageam eu semnale de alarmă. Acum sper ca s-a lămurit toată lumea. Eu va mulțumesc din inimă ca m-ați avertizat la timp si că am întrerupt orice colaborare cu el din secunda 2. Oricum, e șocant! Chiar până aici nu am crezut că poate merge', a scris Oana Popa în răspunsul său la postarea actriței.

Mama băiatului violat de Lajos Kristof se teme că și celălalt fiu al ei ar fi fost abuzat de antrenorul de genii

Lajos Kristof, cunoscutul profesor, mentor pentru mii de copii din toată ţara a fost prins în flagrant de poliţiştii în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani. Două săptămâni a fost filat de poliţişti, după ce părinţii victimei au depus plângere. B

ărbatul de 39 de ani care s-a făcut remarcat sub titulatura de antrenor de genii pentru copiii abandonaţi este acum acuzat de viol. Mama copilului abuzat de Lajos Kristof crede că şi celălalt fiu al ei, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima abuzurilor.

Mai mult decât atât, femeia spune că ar fi depus mai multe plângeri la poliţie, trei la număr, însă acestea ar fi fost clasate.

Tatăl copilului a sesizat polițiștii după ce a observat că acesta petrece mult prea mult timp în preajma bărbatului care pretindea că îi ajută pe copii. Pentru a reușit să strângă suficiente dovezi, polițiștii l-au urmărit pe Lajos Kristof timp de două săptămâni, în preajma minorului de 14 ani și, potrivit unor surse apropiate de anchetă, există posibilitatea ca bărbatul de 39 de ani să fi avut si alte victime, printre care chiar și fratele acestui copil de 14 ani, potrivit Observator.

Reacţia Poliţiei cu privire la caz

Cu privire la informațiile ce fac referire la mai multe petiții depuse anterior prezentului dosar penal instrumentat de către Secția 26 Poliție, Serviciul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

În urma petițiilor formulate de către părinții minorului cu privire atât la dispariția acestuia, cât și la interacțiunea pe care o avea cu bărbatul, în vârstă de 39 de ani, cercetările au fost preluate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, fiind constituit un grup de lucru în acest sens.

Astfel, în urma investigațiilor specifice efectuate în cauză, în perioada sesizată, a reieșit faptul că, pe tot parcursul cercetărilor, minorul a fost instituționalizat într-un centru, aparținând DGASPC – Sector 6.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în urma sesizărilor, nu au fost identificate acțiuni concrete efectuate de bărbatul în cauză, față de minor, astfel încât să rezulte dincolo de orice dubiu existența elementelor materiale ale vreunei infracțiuni.

În acest context, a fost dispusă soluția de clasare, prin unitatea de parchet competentă în cauză.

Ulterior, în urma ultimei plângeri, înregistrată după ce minorul s-a reîntors în familie, au rezultat fapte privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă probată de polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, în urma căreia, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton