Majda Aboulumosha și iubitul ei au aniversat șase ani de relație: ”Ne iubim și ne susținem...” Ce planuri au pentru Crăciun / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Majda și iubitul ei, Mihai, au împlinit șase ani de relație. Care este secretul poveștii lor frumoase de dragoste și ce planuri și-au făcut pentru Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Majda și iubitul ei au împlinit șase ani de relație. Care este secretul lor ne-a spus chiar vedeta într-un interviu pentru Viva.ro.

163537203_122663816536370_6422223665840611590_n163537203_122663816536370_6422223665840611590_n

Citește și: Ce studii are Majda Aboulumosha: „Mama mea voia să mă facă diplomat, dar…'

Citește și: Majda Aboulumosha își dorește să joace în seriale, din nou: „Mi-ar plăcea foarte mult, dar nu s-a ivit nimic potrivit pentru mine'. Din ce câștigă bani, pe lângă emisiunea Vorbește Lumea / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu, despre viața alături de Steve, soțul american, după 4 ani de căsnicie și 7 de relație: „E genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată”/ EXCLUSIV

Citește și: „Este o luptă grea și costisitoare. Încercăm toate terapiile din lumea asta'. Christian Sabbagh și-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai prezentatorului / EXCLUSIV

Majda și iubitul ei au aniversat șase ani de relație

Majda ne-a vorbit, de curând, atât despre viața ei profesională cât și despre povestea de dragoste cu iubitul ei, Mihai, un om pe care l-a întâlnit, susține ea, chiar la momentul potrivit.

Majda, ești de mulți ani în showbiz. Spuneai că muncești de la 8 ani. Câți bani ai câștigat și ce ți-ai cumpărat cu ei? Din pictură câți bani câștigai?

Nu muncesc de la 8 ani, dar e adevărat că am câștigat bani de la 8 ani. Mai degrabă asta se poate spune. Pentru că doamna care avea grijă de mine desena foarte frumos și atunci o rugam mereu să facă niște desene cu fețe și eu le vindeam prietenelor mamei mele. Strângeam banii și îi dădeam mamei mele sau îi cumpărăm paturi și bibelouri, așa era pe vremea aceea. Îmi plăcea să-mi fac mama fericită.

Majda: 'Sunt un om chibzuit și așa…'

Referitor la bani, ce ai sfătuit-o sau îndemnat-o pe fiica ta?

Eu sunt un om chibzuit și așa îmi învăț și copilul. Să aprecieze banul și să muncească pentru el! În același timp o fac să înțeleagă că nu e totul despre bani. E un copil care se bucură de copilărie.

Cum se descurcă cu școala?

Se descurcă foarte bine la școală, îi place și asta mă bucură. Îi place mult matematica și tot ce ține de artă.

Ce cadouri vă doriți de la Moș Crăciun?

Mai e foarte puțin și vin Sărbătorile și, ca în fiecare an, ne dorim să fim împreună și să fim sănătoși.

Majda: 'E sărbătoarea noastră preferată'

Mai e o lună până la Moș Nicolae și o lună și jumătate până la Crăciun. Ce vă doriți? Ați făcut planuri pentru zilele respective?

Pentru mine cel mai important e ce își dorește ea, dar nu vrea să-mi spună că după află Moș Nicolae. A zis că ține secret, că sigur o să-i citească Moșul gândul. Eu sper totuși să-mi spună și mie.

De Crăciun ne-ar plăcea să ne iasă și să putem pleca din țară, să ne plimbam și să ne relaxăm, dar ca în fiecare an o să facem bradul acasă, cozonaci și o să lăsăm miros de sărbătoare în casă. E sărbătoarea noastră preferată.

Majda și iubitul ei au aniversat șase ani de relație

Cum au trecut cei șase ani de relație pentru tine și iubitul tău, Mihai?

Au trecut 6 ani… Nu știm când a zburat timpul. Nu cred că avem un secret. De fapt, secretul este că nu există secrete.

Care e secretul relației voastre? Există vreunul?

Suntem un cuplu normal, ne iubim și ne susținem.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton