Mălina Avasiloaie și-a ales rochia de mireasă, pentru nunta cu Alin Gabor: „A fost fix conceput pentru mine”. Vor avea 600 de invitați

 Calin Maria Bianca
.

Mălina Avasiloaie și-a ales rochia de mireasă, pentru nunta cu Alin Gabor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mălina Avasiloaie și partenerul ei de viață, Alina Gabor, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel absolut adorabil. Ei bine, cei doi îndrăgostiți sunt acum pregătiți să treacă la următorul nivel al relației lor și să oficializeze relația lor și prin cununia religioasă și o petrecere pe cinste, care o să aibă loc în aproximativ două luni. Așa cum era de așteptat, acum au intrat în febra pregătirilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mălina Avasiloaie și-a ales rochia de mireasă, pentru nunta cu Alin Gabor. Mălina Avasiloaie nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care în ultima vreme a cucerit publicul larg prin piesele sale, care nu de puține ori au ajuns să fie hit-uri. Ei bine, nici partnerul ei de viață nu este străin de atenția fanilor. Este medic stomatolog, însă este destul de activ pe rețelele de socializare, unde deseori discută cu internauții despre problemele de la nivelul danturii.

malina8malina8

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor formează unul dintre îndrăgitele cupluri din showbiz. Totul s-a derulat rapid în viața lor amoroasă, astfel că s-au cunoscut, s-au îndrăgostit nebunește și au decis să-și unească destinele, nași de cununie fiindu-le chiar Nicole Cherry și Florin Popa. Nu a mai durat prea mult timp și cei doi au devenit părinți pentru prima dată ai unui băiețel absolut minunat. Ei bine, acum, cei doi au decis să își unească destinele și din punct de vedere religios și să facă o nuntă mare cu toți cei dragi aproape de ei.

Citește și: Solista Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie după doar 5 luni de relație. Cine este viitorul ei soț

Citește și: Mălina Avasiloaie a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul: „Sărbătoarea vieții mele'

Citește și: De ce și-a făcut Dana Săvuică operația de micșorare a sânilor: „De când am intrat la menopauză, efectiv au explodat'

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu se căsătoresc anul acesta. Când are loc nunta și cine sunt nașii: „Ea a venit cu ideea'

Mălina Avasiloaie și-a ales rochia de mireasă, pentru nunta cu Alin Gabor

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor au stabilit data nunții în urmă cu mai mult timp, însă după ce au pus la punct locația, formațiile și artiștii care vor întreține atmosfera, cei doi au lăsat nunta pe plan secund, astfel că acum, cu doar două luni înainte de marele și frumosul eveniment au intrat în febra pregătirilor. Frumoasa artistă nu s-a sfiit și a declarat recent că în ceea ce privește organizarea, stau destul de rău în aceste momente, astfel că a intrat în panică, mai ales că pe lista de invitați are în jur de 600 de persoane.

”Fix zilele astea am intrat într-o panică pentru că am realizat că mai sunt doar două luni și o săptămână jumate, cam așa, și nu am pregătit unele detalii, care sunt destul de importante. Spre exemplu, rochiile pentru domnișoarele de onoare, nu ne-am hotărât la decorațiuni, nu am ales tematica nunții, dar cu siguranță până la nuntă sperăm să reușim să rezolvăm tot ceea ce ne-am propus'.

Mălina Avasiloaie a rezervat un restaurant din Snagov care are o capacitate a sălii de 450 de personane, deși ea are 600 pe listă, fiind sigură că nu o să-i vină toți cei pe care i-a trecut, asta fiindcă distanța între orașele lor natale și locația nunții este una destul de mare, iar totodată mai are și apropiați care nu sunt în țară în aceea perioadă.

„Important este să fie oameni apropiați alături de noi pentru că am dat invitațiile celor dragi și ne dorim să le onoreze cât mai multă lume ca să iasă o petrecere pe cinste. Așa pe listă sunt în jur de 600, dar pentru că Alin este din Hunedoara, iar eu din Bacău, și mai avem prieteni și prin străinătate nu știm câți o să reușească să ajungă la București. Oricum, eu zic că undeva în jur de 400-450 de persoane, cam asta este și capacitatea sălii, deci cumva trebuie să ne încadrăm în numărul ăsta.”, a declarat Mălina Avasiloaie pentru SpyNews.ro.

Mălina Avasiloaie, despra rochia de mirasă: „Nu a fost ceva din revistă'

Ca orice mireasă, și Mălina Avasiloaie își dorește să strălucească în ziua nunții ei cu Alin Gabor și să fie cea mai frumoasă. Ei bine, acă pregătirile privind tematica sau aranjamentele le-a pus pe plan secund, când vine vorba despre ținute lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Artista a fost deja la probă și și-a ales un model unic de rochie de mireasă, în stilul celei sirenă, fără a vrea să aibă una pompoasă, gen prințesă.

‘Rochia de mireasă este în proces de pregătire, ca să zic așa. Încă nu am fost la probă, într-adevăr am fost să creionez un model, mi l-am ales, nu a fost ceva din revistă. A fost fix conceput pentru mine. Am ales modelul sirenă pentru că se pliază mai mult pe firea mea, pe personalitatea mea.

Prințesele sunt în povești, eu îmi doresc să fie o rochie cât decât comodă, dar spectaculoasă și cred că modelul ăsta de sirenă este pentru mine. Am ales, în ziua de azi, după pandemie și atâtea evenimentele organizate, asta este ceva primordial, o să fie undeva în Snagov, o locație superbă, mijlocul naturii.”, a mai declarat Mălina Avasiloaie pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton