Mama Andei Adam își aseamănă ginerele, pe Yosif Mohaci, cu Jason Momoa: „Cel mai tare, nu? El e pașnic, ea e mai agitată, dar..." / Ce tradiție a ținut neapărat artista să respecte la nuntă

 Tudorache Simona
.

Anda Adam nu a rezistat tentației și a făcut un gest uluitor în biserică. Artista l-a călcat pe picior pe cel care i-a devenit soț și în fața lui Dumnezeu. Acum se știe cine va fi șeful în relația lor. Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit la aproape doi ani de la cununia civilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Solista a reușit să își găsească alesul după divorț, iar de sâmbătă, 29 iunie, e și mai fericită. Anda Adam și Yosif Mohaci și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. S-au vărsat lacrimi, s-au făcut jurăminte pline de emoții, iar evenimentul a fost unul cu ștaif.

anda-adam-3090anda-adam-3090

Anda Adam și-a călcat soțul pe picior în biserică

Anda Adam a fost mai rapidă decât soțul ei și a reușit să îl calce pe francezul cu ochii albaștri pe picior. Conform tradiției, se spune că cine face această mișcare va deține controlul relației.

„Eu pe el (n. red. l-a călcat pe picior). Pe sub rochie, dar nu se vede!(…) Eu până diseră o să tot plâng, sper să nu stric machiajul. Mai am două rochii, una pe care o să o schimb la mijlocul nopții, soțul la fel, o să ne asortăm și pentru următoarea ținută și am una foarte lejeră care o să fie spre dimineață după ora 5, pentru că o să țină nunta trei zile și trei nopți', a mărturisit Anda Adam, pentru Wowbiz.

Cum a reacționat Yosif Mohaci

Yosif Mohaci nu s-a supărat. Ba din contră, omul de afaceri se declară încântat că solista îi e de acum soție și în fața lui Dumnezeu și că iubirea lor devine mai puternică pe zi ce trece.

„În sfârșit, ești soția mea. Te iubesc foarte mult! De acum și până la adânci bătrâneți', este declarația de dragoste pe care Yosif Mohaci i-a făcut-o Andei Adam, imediat după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…”. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu, la mănăstire alături de Alina și Ramona Gabor. Cum s-a fotografiat fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu alături de mătușile ei / Ce au făcut înainte de a vizita lăcașul

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Azi ies cu cineva, mâine cu altcineva, nu vreau…' / Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea. Artistul rupe tăcerea, la mai bine de 11 ani de la ruptură: „De-asta n-am făcut față. Probabil nici eu nu eram ce trebuia…”

Ce spune mama Andei Adam despre ginere

Mama Andei Adam își apreciază foarte mult ginerel, pe care îl aseamănă cu Jason Momoa.

„Aquaman! Cel mai tare, nu? Ce putea să fie mai tare de atât?! Se înțeleg foarte bine. El e pașnic, ea e mai agitată, dar e foarte bine, o să fie perfect', a spus ea.

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton