Mama Annei Lesko a ajuns la spital după ce s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID-19: ”Au apărut complicații”

 Lupescu Anca
.

Mama Annei Lesko are probleme grave. Ea a ajuns să fie internată pentru a doua oară din cauza COVID-19. Femeia a făcut complicații grave după ce s-a infectat cu virusul. Anna Lesko trece prin clipe cumplite, după ce mama ei a ajuns din nou la spital, din cauza infecției cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printr-o postare pe Instagram, vedeta le-a povestit fanilor prin ce trece. Mama ei, în vârstă de 70 de ani, se confruntă cu grave probleme de sănătate, ba chiar, este din nou internată în spital, căci are nevoie de îngrijirile medicilor.

'De ceva vreme, mama mea în vârstă de 70 de ani duce o luptă grea și istovitoare cu noul coronavirus. Este a doua oara internată la spital, întrucât au apărut complicații la nivel digestiv. Este complet schimbată, a slăbit enorm și obosește numai când vorbește', a scris Anna Lesko pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a mai vorbit despre vaccinare și despre responsabilitatea clasei politice din România de a asigura vaccinul întregii populații.

646×404-7646×404-7

„Clasa politică trebuie să dea exemplu personal, să comunice coerent pe înțelesul tuturor și să procure suficiente doze pentru toti. Sistemul medical trebuie să asigure vaccinarea propriu-zisă cu maximă eficacitate. De exemplu, am asistat la o discuție a unei prietene cu o boală cronică care a primit politicos un refuz de a fi programată pe motiv că nu mai au vaccin. Toți cei responsabili au dormit pe ei până acum! Orice teorii conspiraționiste citiți de la diverși influenceri- ignorați inepțiile pentru binele vostru și al celor dragi', a mai spus Anna Lesko.

Ce dietă ține Anna Lesko, la 40 de ani

Anna Lesko se menține în formă de ani buni. Vedeta nu s-a îngrășat nici măcar pe perioada în care a fost însărcinată. Mulți se întreabă cum reușește să-și mențină silueta și ne-a oferit răspunsul chiar ea.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat  că  anumite  rochii  îmi  vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv.

Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform', a spus vedeta.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:'Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană:„Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!’

„Am învățat din familie să gătesc, încă de când eram mică. Era important pentru bunica și pentru mama mea ca fetele din casă să știe să gătească bine, să fim gospodine,  să  știm  să  coasem,  să croșetăm.   La noi în casă, până  și tata face o mâncare foarte gustoasă. Pentru mine e ceva normal să gătesc', a mai spus Anna Lesko.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton